Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (19.3.)

RTL | 20:00 – John Wick
John Wick (2014)

Bivši plaćeni ubojica John Wick vraća se iz mirovine kako bi pronašao gangstere koji su mu ubili psa i oduzeli sve.

HTV1 | 20:10 – Slatka mala tajna
A Simple Favor (2018)

Mlada mama Stephanie nastoji otkriti istinu iza iznenadnog nestanka svoje najbolje prijateljice Emily. Stephanie se udružuje s Emilynim mužem te se ubrzo počinje pitati poznaje li svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

HTV1 | 23:50 – Crni labud
Black Swan (2010)

Psihološki triler o balerini koja otkriva svoju tamnu stranu i gubi razum dok se sa konkurenticom bori za najvažniju ulogu karijere. Natalie Portman je za ovu ulogu osvojila Oscara u kategoriji najbolje glavne glumice.

SUBOTA (20.3.)

DomaTV | 19:55 – Troja
Troy (2004)

Adaptacija Homerovog epa Ilijada, film prati napad na Troju ujedinjenih grčkih snaga i sudbine ljudi koji su bili uključeni u napad.

RTL | 20:10 – Doktor Strange
Doctor Strange (2016)

Nakon što mu je karijera uništena, briljantni, ali arogantni i umišljeni kirurg dobije novu životnu snagu i postaje Doctor Strange nakon što ga čarobnica uzme pod svoje krilo i obuči da brani svijet od zla.

RTL | 22:25 – Konan Barbarin
Conan the Barbarian (1982)

Nepobjedivi borac krene se osvetiti proroku zmijskog kulta koji mu je pobio roditelje. Ova uloga je među glumačke zvijezde lansirala bodybuildera Schwarzeneggera.

HTV3 | 23:15 – Razgolićeni
Naked (1993)

Crnohumorna drama u kojoj pratimo paralelne priče o dva muškarca koji su opsjednuti seksom. Jedan ženama nanosi bol i tjelesno i mentalno, a drugi luta gradom, razgovara sa strancima i doživljava razne dimenzije života.

NEDJELJA (21.3.)

HTV2 | 20:05 – Cinderella Man
Cinderella Man (2005)
Inspirativna istinita priča o Jamesu J. Braddocku, propalom boksaču koji je napravio senzacionalnu karijeru kada se nakon Velike depresije vratio u ring kako bi prehranio svoju obitelj.

RTL2 | 20:15 – Rocky Balboa
Rocky Balboa (2006)

Trideset godina nakon prve borbe, Rocky Balboa se vraća iz mirovine i vraća se u ring kako bi si dokazao da se može nositi s novim borcima. Osim što glumi naslovnu ulogu, Stallone je film napisao i režirao.

NovaTV | 22:00 – Wonder Woman
Wonder Woman (2017)

Kada se američki pilot i špijun sruši na obalu Themyscire i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskome svijetu, Amazonska princeza i ratnica Diana napušta svoj dom i kreće zaustaviti Prvi svjetski rat vjerujući da je sukob započeo Ares, dugogodišnji neprijatelj Amazonki.

HTV1 | 22:35 – Istočno od raja
East of Eden (1955)

U malom poljoprivrednom gradiću prije Prvog svjetskog rata, buntovni mladić Cal Trask u sukobu je s ocem, religioznim farmerom koji više voli starijeg sina. Cal zbog toga pati i pokušava na svaki način pridobiti očevu ljubav. Uz to otkriva da u obližnjem gradiću živi njegova majka, za koju mu je otac rekao da je umrla. Ovo je bila prva glavna uloga Jamesa Deana i za istu je zaradio prvu od dvije uzastopne posthumne nominacije za Oscara.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights