Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (19.2.)

RTL | 22:00 – Ratovi zvijezda: Sila se budi
Star Wars: Episode VII – The Force Awakens (2015)

Radnjom smješten trideset godina nakon događaja iz Povratka Jedija, film prati sakupljačicu otpada Rey i bivšeg stormtroopera Finna koji se pridružuju ostatku Pokreta Otpora u potrazi za jedinom nadom u vraćanje mira.

SUBOTA (20.2.)

DomaTV | 19:55 – Bjegunac
The Fugitive (1993)

Dr. Richard Kimble, nepravedno optužen za ubojstvo svoje žene, pretvara se u bjegunca i sam kreće u potragu za ubojicom svoje žene, a za petama mu je opsesivni šerif koji ga želi uloviti pod svaku cijenu.

RTL2 | 20:15 – Superman 2
Superman II (1980)

Superman pristaje žrtvovati svoje moći kako bi započeo vezu s Lois Lane, nesvjestan da su na Zemlju stigla tri kriminalca s Kryptona koje je nehotice oslobodio.

HTV1 | 21:35 – Suze boga sunca
Tears of the Sun (2003)

Poručnik i grupa marinaca moraju spasiti liječnicu i 70 izbjeglica od nigerijskih pobunjenika.

DomaTV | 22:10 – Čovjek bez lica
Face/Off (1997)

Kako bi spriječio teroristički napad, agent FBI-ja se podvrgava operaciji transplantacije lica i preuzima identitet i fizički izgled terorista. Plan se izjalovi kada se terorist podvrgne istoj operaciji te preuzme identitet FBI-ovog agenta i počne mu uništavati poslovni i privatni život.

NEDJELJA (21.2.)

RTL | 20:00 – Zaborav
Oblivion (2013)

Jack Harper jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji koja je uništena dugogodišnjim ratom. Dok se njegova misija izdvajanja vitalnih resursa bliži kraju, otkriće srušenog svemirskog broda s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

NovaTV | 20:15 – Oceanovih 8
Ocean’s Eight (2018)

Debbie Ocean, otuđena sestra Dannyja Oceana okuplja žensku ekipu kako bi izvele nemoguću pljačku na prestižnoj Met Gali u New Yorku.

RTL2 | 20:15 – Rocky 2
Rocky II (1979)

Rocky nevoljko pristaje na revanš s Apollom koji se ne može pomiriti s ishodom prvog meča te pričama kako je rezultat bio namješten.

DomaTV | 21:50 – Klopka za inspektora Callahana
Magnum Force (1973)

U drugome dijelu policijske sage o Prljavom Harryju, Harry lovi nepoznate policajce koji uzimaju stvari u svoje ruke i ubijaju kriminalce koju su nepravedno oslobođeni zatvorske kazne.

NovaTV | 22:20 – Thor: Ragnarok
Thor: Ragnarok (2017)

Thor je zarobljen na drugoj strani svemira gdje mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojemu se suočava sa svojim bivšim saveznikom Hulkom. Nađe se u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard kako bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije koji predvodi njegova nemilosrdna sestra Hela.

RTL | 22:25 – Samo za hrabre
Only the Brave (2017)

Temeljeno na istinitoj priči o elitnoj jedinici vatrogasaca koji su riskirali sve kako bi ugasili ubojiti požar u Arizoni.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights