Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (17.3.)

HTV1 | 23:20 – Samac
A Single Man (2009)

Nakon iznenadne smrti dugogodišnjeg partnera, profesor književnosti George zaključi da njegov život više nema smisla te čvrsto odluči počiniti samoubojstvo. Nakon što napiše oproštajno pismo i detaljno razradi postupak suicida, George će susresti nekoliko ljudi zbog kojih će se početi kolebati oko razložnosti i opravdanosti samoubojstva.

NovaTV | 23:30 – Udovice
Widows (2018)

Kada četvorica naoružanih pljačkaša stradaju u eksplozivnom pokušaju pljačke, njihove udovice – kojima je zajednički samo dug zaostao za muževima – uzimaju sudbinu u svoje ruke kako bi izgradile budućnost pod vlastitim uvjetima.

SUBOTA (19.3.)

DomaTV | 19:55 – Oceanovih 13
Ocean’s Thirteen (2007)

Danny Ocean ponovno okuplja svoju bandu iskusnih prevaranta za treću pljačku, ovoga puta motiv je osveta nakon što je vlasnik kasina Willy Bank prevario jednog člana Oceanove ekipe.

RTL | 22:00 – Igre gladi
The Hunger Games (2012)

Katniss Everdeen dobrovoljno zauzima mjesto svoje mlađe sestre u Igrama gladi: televizijskom natjecanju u kojem su nasumce izabrana dva tinejdžera iz svakog od dvanaest okruga Panema koji će se boriti do smrti.

HTV1 | 22:35 – Tropska grmljavina
Tropic Thunder (2008)

Akcijska komedija o grupi glumaca koji su tijekom snimanja ratnog filma primorani postati pravi vojnici nakon što ih napadnu članovi heroinskog kartela. Tropic Thunder je definicija “politički nekorektne” komedije koja ismijava sve i svakoga, počevši od autoironičnog nastupa filmskih zvijezda predvođenih Benom Stillerom koji je film i režirao i napisao, te ismijavanja zvjezdanog sustava Hollywoodske filmske industrije.

NEDJELJA (20.3.)

DomaTV | 19:55 – Kapetanica Marvel
Captain Marvel (2019)

Kada se Zemlja nađe usred galaktičkog rata između dvije rase vanzemaljaca, Carol Danvers postaje Captain Marvel – jedna od najmoćnijih superjunakinja u svemiru.

HTV2 | 20:05 – Most na rijeci Kwai
The Bridge on the River Kwai (1957)

Britanski ratni zarobljenici u Burmi prisiljeni su sagraditi željeznički most preko rijeke Kwai za Japance koji su iz zarobili, ne znajući da ga savezničke snage planiraju uništiti. Ovaj epski ratni film osvojio je čak sedam Oscara među kojima su i oni za najbolji film, redatelja, scenarij i glavnoga glumca.

RTL | 20:15 – Čuvaj me s leđa
The Hitman’s Bodyguard (2017)

Vrhunski tjelohranitelj dobio je novog klijenta, plaćenog ubojicu koji mora svjedočiti na Međunarodnom kaznenom sudu. Svoje razlike i prepirke iz prošlosti moraju ostaviti po strani i zajedno raditi na tome da na suđenje stignu na vrijeme.

NovaTV | 23:20 – Ljepotica i zvijer
Beauty and the Beast (2017)

Mladog princa zatočenog u obliku zvijeri može osloboditi samo prava ljubav. Njegova jedina prilika stiže kad upozna mladu Belle, jedinu djevojku koja je posjetila dvorac otkako je začaran.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights