Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (18.2.)

RTL | 23:00 – Igra
The Game (1997)

Nakon što se bogatom bankaru pruži prilika da sudjeluje u misterioznoj igri, njegov se život preokrene kad postane nesposoban razlikovati igru od stvarnosti.

HTV1 | 23:30 – Iskupljenje u New Yorku
You Were Never Really Here (2017)

Traumatizirani ratni veteran koji se ne boji nasilja, zarađuje pronalazeći nestale djevojake. Kad mu na jednom poslu stvari krenu po zlu, počnu ga mučiti noćne more, a istovremeno otkriva umreženu urotu koja ga može odvesti do iskupljenja ili do vlastite smrti

SUBOTA (19.2.)

HTV2 | 20:55 – Pravi igrači
Miracle (2004)

Inspirativna istinita priča o treneru Herbu Brooksu koji je 1980. vodio američku hokejašku olimpijsku reprezentaciju do pobjede nad naizgled nepobjedivom momčadi Sovjetskog saveza.

HTV3 | 21:55 – Noć lovca
The Night of the Hunter (1955)

Vjerski fanatik ženi se naivnom udovicom s dvoje djece koja mu ne žele otkriti gdje je njihov pravi tata sakrio 10 tisuća dolara koje je ukrao u pljački.

RTL | 22:00 – Na putu do zvijezda
Pitch Perfect (2012)

Mlada buntovnica Beca dolaskom na fakultet pridružuje se ženskoj vokalnoj skupini The Bellas. Unijevši prijeko potrebnu energiju u svoj repertoar, Belle se nadmeću sa svojim muškim rivalima na natjecanju u kampusu.

DomaTV | 21:55 – Erin Brockovich
Erin Brockovich (2000)

Nezaposlena samohrana majka postaje pravni savjetnik te gotovo samostalno pokreće sudsku tužbu protiv velike energetske korporacije koja pokušava prikriti ekološku katastrofu u kojoj su posve kontaminirali izvore pitke vode, što je u konačnici rezultiralo brojnim bolestima lokalnog stanovništva. Julia Roberts je za ulogu Erin Brockovich nagrađena Oscarom, a zanimljivo je da je Steven Soderbergh te godine osim za ovaj film, za najboljeg redatelja bio nominiran i za film Traffic za koji je i osvojio Oscara.

NEDJELJA (20.2.)

DomaTV | 19:55 – Tjelesna straža
Man on Fire (2004)

Kad otmičari ubiju djevojčicu koju je trebao štititi, bivši vojni plaćenik kreće u osvetu.

HTV2 | 20:05 – Društvo mrtvih pjesnika
Dead Poets Society (1989)

Nekonvencionalni profesor književnosti u prestižnoj srednjoj školi, potiče svoje učenike da budu drugačiji, ne mire se s postojećim stanjem i na svoj način gradi njihovu ljubav prema poeziji i životu.

NovaTV | 22:15 – Putnici
Passengers (2016)

Tijekom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika bude se devedeset godina prerano, nakon što se brod pokvari. Uskoro se Jim i Aurora suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gdje će uživati u svim blagodatima koje su ikada mogli zamisliti, ali ubrzo shvaćaju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti. Uz živote pet tisuća putnika za koje odgovaraju, Jim i Aurora morat će raditi zajedno kako bi ih sve spasili.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights