Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (17.6.)

NovaTV | 23:30 – Ta luda ljubav
Crazy, Stupid, Love. (2011)

Naizgled savršen život Cala Weavera iznenada se raspadne kada sazna da ga žena vara i da želi razvod. Cal neuspješno kreće na spojeve, a onda upoznaje ženskaroša Jacoba koji ga uči kako da osvoji žene. Odlična romantična komedija s impresivnom glumačkom postavom koju čine tri Oskarovke i dva glumca nominirana za Oscara.

HTV1 | 23:45 – Vrana
The Crow (1994)

Mladoga glazbenika Erica Dravena i njegovu zaručnicu ubiju dan prije vjenčanja. Točno godinu dana nakon smrti, Eric uz pomoć tajanstvene vrane ustaje iz groba kako bi pronašao ubojice i natjerao ih da odgovaraju za svoje zločine.

SUBOTA (18.6.)

RTL2 | 20:15 – Otok
The Island (2005)

Muškarac koji živi u futurističkoj sterilnoj koloniji počinje preispitivati svoje ograničeno postojanje kada njegovu prijateljicu izaberu za odlazak na Otok – navodno posljednje nekontaminirano mjesto na Zemlji.

NEDJELJA (19.6.)

HTV2 | 20:05 – Bliski susreti treće vrste
Close Encounters of the Third Kind (1977)

Roy Neary postane opsjednut izvanzemaljcima nakon slučajnog susreta sa nepoznatim objektom. U potrazi za odgovorima, Roy upoznaje samohranu majku koja je uvjerena kako su njezina sina oteli izvanzemaljci. Sci-fi klasik “Bliski susreti treće vrste” bio je nominiran za osam Oscara među kojima je i prva od osam Spielbergovih nominacija za najboljeg redatelja.

DomaTV | 21:40 – Troja
Troy (2004)

Adaptacija Homerovog epa Ilijada, film prati napad na Troju ujedinjenih grčkih snaga i sudbine ljudi koji su bili uključeni u napad.

HTV1 | 23:50 – Smiješna djevojka
Funny Girl (1968)

Mjuzikl o životu Fanny Brice, proslavljene američke komičarke i zabavljačice s početka dvadesetog stoljeća. Pratimo njezin put do slave i osobni život, osobito odnos s poduzetnikom i kockarom Nickom Arnsteinom.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights