Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (16.4.)

Nova TV | 23:15 – Dunkirk
Dunkirk (2017)

Ratna drama Christophera Nolana o bitci kod Dunkirka te evakuaciji belgijskih, britanskih i francuskih savezničkih vojnika koji su bili opkoljeni njemačkom vojskom tijekom Drugog svjetskog rata. Dunkirk je Nolanu donio dugoočekivanu prvu Oscar nominaciju za najboljeg redatelja.

RTL | 23:20 – Joy
Joy (2015)

Film inspiriran istinitom pričom o samohranoj majci Joy koja je postala jedna od najuspješnijih američkih poduzetnica. Jennifer Lawrence je za ulogu u ovome filmu, sa samo 25 godina skupila svoju četvrtu nominaciju za Oscara.

SUBOTA (17.4)

RTL | 20:05 – Izbavitelji 2
Incredibles 2 (2018)

U nastavku priče o superherojskoj obitelji Parr, mama Helen je u središtu pozornosti kao superjunakinja Elastigirl, dok se Bob bavi „normalnim“ životom kod kuće gdje se brine za djecu. Stvari se mijenjaju kada novi zločinac smisli briljantnu i opasnu spletku koju mogu nadmudriti samo Izbavitelji zajedno.

HTV3 | 20:25 – Hladnokrvno ubojstvo
In Cold Blood (1967)

Nakon neuspjele pljačke koja je rezultirala brutalnim ubojstvom seoske obitelji, dvoje kriminalaca bježi od policije te se s vremenom pomire s vlastitom smrtnošću i posljedicama svoga gnjusnoga čina.

Doma TV | 21:55 – X-Men 2
X2: X-Men United (2003)

Kad pukovnik William Stryker koji mrzi mutante, otme profesora X-a i napadne njegovu školu, X-Meni se moraju udružiti sa svojim zakletim neprijateljem Magnetom kako bi ga zaustavili i spasili mutantsku rasu.

RTL | 22:15 – Dnevnik Bridget Jones
Bridget Jones’s Diary (2001)

Bridget Jones radi dosadan posao, bori se s viškom kilograma ali i pokojom čašicom više te joj je romantični život sveden na nulu. Stvari se krenu mijenjati nabolje kada se za njenu naklonost počnu boriti njezin atraktivni šef Daniel i uštogljeni prijatelj iz djetinjstva Mark.

NEDJELJA (18.4.)

RTL | 20:00 – Sicario 2: Rat bez pravila
Sicario: Day of the Soldado (2018)

Rat zbog droge na granici SAD-a i Meksika eskalira jer su karteli počeli trgovati teroristima diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Burns ponovno će morati udružiti snage s temperamentnim Alejandrom.

HTV2 | 20:05 – Pasje poslijepodne
Dog Day Afternoon (1975)

Klasik Sidneya Lumeta temeljen na istinitoj priči o amaterskim pljačkašima koji krenu u jednostavnu pljačku banke. Ono što je planirano kao nekomplicirana pljačka odjednom postaje bizarna noćna mora kada sve što je moglo pođe po zlu.

Doma TV | 21:35 – Ubijte glasnika
Kill the Messenger (2014)

Inspirirano istinitom pričom o novinaru Garryju Webbu koji mora braniti svoj integritet, svoju obitelj i prije svega svoj život nakon što otkriva da je CIA upletena u preprodaju kokaina po getoima diljem SAD-a, čime je skupljan novac za nikaragvanske pobunjenike.

RTL | 22:30 – Savršena formula
Limitless (2011)

Uz pomoć misteriozne supstance koja oslobađa sve potencijale njegovog mozga i daje mu nevjerojatne sposobnosti, neuspješni pisac postaje savršena verzija samoga sebe. Život mu se pretvara u uspjeh za uspjehom, ali njegov uspjeh istovremeno zapne za oko ljudima koji su spremni na sve ne bi li se dočepali njegove zalihe tog čudesnog lijeka.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights