Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala. A kako ne biste propustili nijedan film, spremite ovu stranicu u favorite pa joj se uvijek možete jednostavno vratiti.

PETAK (16.12.)

HTV3 | 23:00 – Hladnokrvno ubojstvo
In Cold Blood (1967)

Nakon neuspjele pljačke koja je rezultirala brutalnim ubojstvom seoske obitelji, dvoje kriminalaca bježi od policije te se s vremenom pomire s vlastitom smrtnošću i posljedicama svoga gnjusnoga čina.

HTV1 | 23:50 – Uhvati Gringa
Get the Gringo (2011)

Kako bi preživio opasnosti meksičkog zatvora, kriminalac angažira neobičnog pomoćnika, devetogodišnjeg dječaka.

SUBOTA (17.12.)

DomaTV | 19:55 – Gospodar prstenova: Povratak kralja
The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Gandalf i Aragorn vode borbu protiv Sauronove vojske kako bi skrenuli pogled s Froda i Sama dok se približavaju Mount Doomu kako bi uništili Prsten. Posljednji nastavak ove fantastične trilogije zaradio je rekordnih 11 Oscara među kojima su i oni za najbolji film, redatelja i scenarij.

HTV3 | 20:20 – Piano
The Piano (1993)

TV Program 16.12. – 18.12.

Nijema škotska pijanistica s kćeri putuje na Novi Zeland radi dogovorenog braka s imućnim zemljoposjednikom, no ona ubrzo postane predmet požude lokalnoga radnika s plantaže. Film je osvojio Oscare za scenarij, te najbolju glavnu i sporednu glumicu za Holly Hunter i Annu Paquin kojoj je ovo bila prva uloga i s 11 godina je druga najmlađa dobitnica Oscara u povijesti.

NovaTV | 22:25 – Nemoguća misija: Odmetnuti
Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)

Pred Ethanom Huntom je vjerojatno najteži zadatak do sada, jer su mu protivnici članovi međunarodne organizacije odmetnutih pod imenom Syndicate. Jednako pripremljeni, vješti i ubojiti, učinit će sve da zauvijek unište IMF.

HTV1 | 22:45 – Građanin opasnih namjera
Law Abiding Citizen (2009)

Frustrirani čovjek odluči uzeti pravdu u svoje ruke nakon što sud oslobodi čovjeka koji mu je ubio ženu i dijete. Nakon što se pobrine za ubojicu, planira se osvetiti svima koji su bili uključeni u slučaj, uključujući i okružnoga tužitelja.

NEDJELJA (18.12.)

HTV1 | 20:15 – Sve zbog jednog dječaka
About a Boy (2002)

TV Program 16.12. – 18.12.

Ciničnom londonskom neženji život se totalno promijeni kad upozna jedinstvenog 12-godišnjeg dječaka.

RTL2 | 20:15 – Tri kralja
Three Kings (1999)

Po završetku Zaljevskoga rata, četiri američka vojnika namjeravaju ukrasti zlato koje je Sadam Husein opljačkao u Kuvajtu i sakrio u svoje pustinjske baze. U svojoj iznimno opasnoj pustolovini otkrivaju ljude koji očajnički trebaju njihovu pomoć te dolazi do dileme hoće li ukrasti zlato ili pomoći nedužnim civilima.

HTV2 | 21:10 – Nepoznati zaštitnik
High Plains Drifter (1973)

Rudarski gradić unajmi zagonetnog revolveraša da ih zaštiti od trojice opasnih bandita.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu*


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu, a ostale TV pronađite OVDJE.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights