Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (15.4.)

NovaTV | 23:30 – Pasija
The Passion of the Christ (2004)

Dramatičan prikaz posljednjih dvanaest sati života Isusa Krista u režiji Mela Gibsona.

SUBOTA (16.4.)

DomaTV | 19:55 – Atlas oblaka
Cloud Atlas (2012)

Šest povezanih priča koje se protežu od 19. stoljeća sve do daleke postapokaliptične budućnosti. Cloud Atlas istražuje kako radnje i posljedice pojedinačnih života utječu jedni na druge tijekom prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

RTL | 22:20 – Red
RED (2010)

Akcijska komedija o bivšim agentima CIA-e koji se vraćaju iz mirovine kako bi razotkrili urotu koja zataškava mračnu prošlost predsjedničkog zamjenika.

HTV1 | 22:25 – Invictus
Invictus (2009)

Redatelj Clint Eastwood donosi nam istinitu priču o Nelsonu Mandeli koji je kao predsjednik Južne Afrike pokušao ujediniti svoju rasno podijeljenu zemlju kroz univerzalni jezik – sport. Mandela se obraća Francoisu Pienaaru, kapetanu južnoafričke ragbi momčadi kako bi okupio rasno pomiješanu momčad koja će pokušati osvojiti svjetsko prvenstvo u ragbiju koje se 1995. održava u njihovoj zemlji.

NovaTV | 23:45 – Spider-Man: Povratak kući
Spider-Man: Homecoming (2017)

Peter Parker vraća se kući nakon svoje avanture s Osvetnicima i pokušava balansirati superherojske i srednjoškolske obveze, a ubrzo se u gradu pojavljuje novi zlikovac – The Vulture.

NEDJELJA (17.4.)

DomaTV | 19:55 – Ben Hur
Ben-Hur (1959)

Epska priča o židovskom princu Ben-Huru koji se zaklinje na osvetu nakon što završi kao rob na rimskom brodu, zbog prijatelja koji ga je lažno optužio za zločin iako je Ben-Hur nevin. Ben-Hur je za vrijeme snimanja bio najskuplji film svih vremena, a ubrzo je postao film s drugom najvećom zaradom na kino blagajnama u povijesti. Osvojio je rekordnih 11 Oscara među kojima su i oni za najbolji film, redatelja, te glavnu i sporednu mušku ulogu.

RTL2 | 20:15 – Tijelo od laži
Body of Lies (2008)

Agent CIA-e na terenu u Jordanu lovi moćnog terorističkog vođu dok je uhvaćen između nejasnih namjera njegovih američkih nadzornika i Jordanske obavještajne službe.

RTL | 22:15 – Glup i gluplji
Dumb and Dumber (1994)

U ovoj kultnoj komediji pratimo dva glupa prijatelja, Harryja i Lloyda koji putuju do Aspena kako bi djevojci u koju je Lloyd zaljubljen vratili kovčeg pun novca. Za petama su im kriminalci kojima je novac ustvari bio namijenjen.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights