Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (15.1.)

HTV1 | 20:10 – Pirati s Kariba: Mrtvačeva Škrinja
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006)

Jack Sparrow otkriva da njegova duša pripada Davy Jonesu, besmrtnom gospodaru morskih dubina i kapetanu Ukletog Holandeza, sablasnog broda kojim upravljaju duše utopljenih mornara. Ako Jack ne pronađe način da se izvuče iz toga, i sam će postati član posade Ukletog Holandeza i čitavo stoljeće patiti služeći Davy Jonesu.

SUBOTA (16.1.)

DomaTV | 19:55 – Neobična priča o Benjaminu Buttonu
The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, osobi koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru. Ovaj film Davida Finchera nominiran je za čak trinaest Oscara, a osvojio ih je tri.

HTV1 | 20:10 – Sedmorica veličanstvenih
The Magnificent Seven (2016)

Nakon što očajni građani zatraže njihovu pomoć, sedam neustrašivih muškaraca staje u obranu gradića Rose Creek.

HTV3 | 20:25 – Dina – pješčani planet
Dune (1984)

U dalekoj budućnosti pojavljuje se čovjek koji bi mogao biti prorok kojeg već dugo očekuje cijela galaksija. Vojvodu i njegovu obitelj Imperator šalje na pješčanu planetu sa koje se vadi plin koji je neophodan za putovanje kroz svemir. Potez je napravljen kako bi uništili vojvodu i obitelj, ali njihov sin uspijeva pobjeći i traži osvetu koristeći jedinstvenu ekologiju planete kao jedno od oružja.

RTL | 22:00 – Everest
Everest (2015)

Priča temeljena na nevjerojatnom istinitom događaju i čudesnoj borbi za život članova dvije planinarske ekspedicije, koji su se 1996. našli usred snažne snježne oluje na vrhu Mount Everesta.

NovaTV | 22:05 – Skyfall
Skyfall (2012)

Bondova odanost prema M je na kušnji kada njezina prošlost izađe na vidjelo. MI6 biva napadnut te 007 mora otkriti i uništiti prijetnju bez obzira na osobne žrtve.

DomaTV | 22:45 – Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions (2003)

Grad Zion brani se od masovne invazije strojeva dok se Neo istovremeno bori s agentom Smithom u borbi koja će odlučiti budućnost čovječanstva i Matrice.

NEDJELJA (17.1.)

NovaTV | 22:20 – Thor: Svijet tame
Thor: The Dark World (2013)

Drevna rasa predvođena Malekithom prijeti povratkom svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem, moćni junak Thor morat će krenuti na svoje najopasnije putovanje do sada – putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi spasio stanovnike Zemlje.

RTL | 22:30 – Noćne životinje
Nocturnal Animals (2016)

Imućna vlasnica umjetničke galerije uvučena je u mračni svijet ljubavi i osvete nakon što postane opsjednuta nasilnim ali intimnim romanom koji je napisao njezin bivši muž koji ga je njoj i posvetio. U glavnim ulogama ovog napetog trilera su Amy Adams i Jake Gyllenhaal, a u sporednim ulogama su odlični Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher i Michael Shannon koji je za ovu ulogu nominiran za Oscara. Režiju i scenarij potpisuje poznati modni dizajner Tom Ford koji je postao vrlo hvaljen redatelj.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights