Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (14.5.)

RTL | 21:15 – Brzi i žestoki
The Fast and the Furious (2001)

Domenic Toretto je ulični trkač za kojega se sumnja da je organizirao nekoliko pljačaka. Kada se Brian O’Conner, policajac na tajnom zadatku infiltrira u Torettovu bandu, zaljubi se u Torettovu sestru te mora izabrati između policije i svijeta uličnih utrka kojima je postao opčinjen.

RTL | 23:20 – Komandos
Commando (1985)

Bivši komandos John Matrix vraća se u akciju nakon što mu netko otme kćer i počne ubijati njegove bivše kolege.

SUBOTA (15.5)

DomaTV | 19:55 – Čuvari zakona
U.S. Marshals (1998)

Savezni šerif Sam Gerard i njegov tim love bjegunca Marka Sheridana koji je optužen za dvostruko ubojstvo. Gerard uskoro otkriva da je zagonetno vješti bjegunac više od običnog kriminalca te da je na neki način povezan s vladom. U.S. Marshals je nastavak filma The Fugitive u kojemu je Gerard lovio dr. Richarda Kimblea.

RTL | 20:05 – Coco i velika tajna
Coco (2017)

Neustrašivi mladi gitarist Miguel, u čijoj obitelji je glazba iz nekog razloga zabranjena, kreće na nezaboravno putovanje kroz Zemlju Mrtvih gdje susreće šarmantnog varalicu Héctora koji pomaže Miguelu otkriti tajne iza priča i tradicija njegove obitelji. Coco je osvojio Oscare za najbolji animirani film i najbolju pjesmu.

HTV1 | 20:10 – Legende u Vegasu
Last Vegas (2013)

Četvorica prijatelja koji su već dobrano prešli šezdesetu, sastaju se u Las Vegasu kako bi primjereno proslavili momačku večer jedinog među njima koji je toliko dugo uspio ostati solo.

HTV1 | 22:35 – Vrijeme ubijanja
A Time to Kill (1996)

Mladi, neustrašivi odvjetnik brani crnca koji je optužen za ubojstvo dva bijela muškarca koji su silovali njegovu desetogodišnju kćer. Ovaj slučaj dovodi do ponovnog rasta Ku Klux Klana u malom gradiću na jugu SAD-a.

NEDJELJA (16.5.)

DomaTV | 19:55 – Batman: Početak
Batman Begins (2005)

Prvi dio uspješne Batman trilogije Christophera Nolana u kojemu milijarder Bruce Wayne postaje Batman i počinje svoju borbu protiv zločina i korupcije u Gothamu.

HTV2 | 20:10 – L.A. povjerljivo
L.A. Confidential (1997)

Tri potpuno različita losanđeleska policajca iz 50-ih godina, svaki na svoj način tragaju za istinom u jeku policijske korupcije i hollywoodske slave. Zvjezdanu glumačku ekipu predvode Guy Pearce, Russell Crowe, Kevin Spacey i Kim Basinger koja je za svoju sporednu ulogu osvojila Oscara. Film je osvojio i Oscar za najbolji scenarij, a bio je nominiran u čak devet kategorija.

DomaTV | 22:20 – Indiana Jones i ukleti hram
Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

Nakon dolaska u Indiju, očajno selo traži od Indiana Jonesa da pronađe mistični kamen. Jones pristaje i slučajno nailazi na tajni kult koji u katakombama drevne palače kuje strašan plan.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights