Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (14.10.)

HTV1 | 21:00 – Sav novac svijeta
All the Money in the World (2017)

Priča o otmici 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III i očajničkom pokušaju njegove odane majke da uvjeri njegovog djeda, milijardera Jeana Paula Gettyja, ujedno najbogatijeg čovjeka na svijetu, da plati otkupninu.

RTL | 23:20 – Južni vetar
Južni vetar (2018)

Mladi član beogradske bande dovodi sebe i svoju obitelj u opasnost kada se zamjeri vođi mafije koji radi za šefa policije.

SUBOTA (15.10.)

HTV3 | 20:05 – Kraljevstvo izlazećeg mjeseca
Moonrise Kingdom (2012)

Priču o dvoje dvanaestogodišnjaka koji se zaljube, sklope tajni pakt i zajedno pobjegnu u divljinu. Mirna otočka zajednica izokrenuta je naglavačke dok ih razne vlasti pokušavaju uloviti, na obali se sprema snažna oluja.

RTL | 20:15 – Pobješnjeli Max 2
Mad Max 2: The Road Warrior (1981)

U postapokaliptičnoj australskoj pustoši, cinični lutalica Max Rockatansky pristaje pomoći maloj zajednici bogatoj benzinom da pobjegne od horde razbojnika.

HTV3 | 21:55 – Ed Wood
Ed Wood (1994)

Crna komedija Tima Burtona o ambicioznom ali problematičnom redatelju Edu Woodu od čijih je filmskih ambicija veća samo njegova nedarovitost.

RTL | 22:20 – Zgodna žena
Pretty Woman (1990)

Beskrupulozni biznismen se nenadano zaljubi u mladu, privlačnu i dobroćudnu prostitutku.

NovaTV | 22:30 – Spider-Man: Povratak kući
Spider-Man: Homecoming (2017)

Peter Parker vraća se kući nakon svoje avanture s Osvetnicima i pokušava balansirati superherojske i srednjoškolske obveze, a ubrzo se u gradu pojavljuje novi zlikovac – The Vulture.

NEDJELJA (16.10.)

RTL | 20:15 – Brzi i žestoki 7
Furious 7 (2015)

U sedmom nastavku ove popularne akcijske franšize Dominic Toretto i njegova obitelji suočavaju se sa Deckardom Shawom koji traži osvetu za svog brata koji je zbog njih u komi.

DomaTV | 21:40 – Leon Profesionalac
Léon: The Professional (1994)

Dvanaestogodišnja Mathilda nevoljko dolazi u skrb profesionalnog ubojice Léona nakon što je njezina obitelj ubijena. Léon i Mathilda stvaraju neobičan odnos, te ona postaje njegova štićenica i uči zanat profesionalnog ubojice.

NovaTV | 22:50 – Mamurluk
The Hangover (2009)

Trojica prijatelja bude se s nezapamćenim mamurlukom nakon lude momačke večeri i nitko od njih ne može se ničega sjetiti. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženje nema doslovno nigdje!


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights