Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (12.3.)

RTL | 22:55 – Umri muški 4.0
Live Free or Die Hard (2007)

John McClane i mladi haker udružuju snage kako bi srušili opasnog cyber-terorista Thomasa Gabriela.

HTV3 | 23:30 – Medena zemlja
Honeyland (2019)

Hvaljeni dokumentarni film o usamljenoj pčelarici u udaljenom selu u Makedoniji čiji se skromni način života promijeni nakon dolaska nomadske obitelji u njeno izolirano selo. Makedonska “Medena zemlja” prošle je godine nominirana za Oscare u kategorijama najboljeg dokumentarnog i najboljeg stranog filma te je jedini film u povijesti Oscara kojemu je to pošlo za rukom.

SUBOTA (13.3.)

DomaTV | 21:50 – Gangsterski odred
Gangster Squad (2013)

Izvrsna glumačka ekipa vodi nas u Los Angeles 40-ih i 50-ih godina gdje skupina hladnokrvnih policajaca iz LA-a ulazi u rat s okrutnim vladarem podzemlja.

NovaTV | 22:45 – Elysium
Elysium (2013)

Godina je 2154. i na svijetu postoje dvije klase ljudi, bogati koji žive u luksuznoj svemirskoj postaji Elysium i siromašni koji u ostali na prenapučenoj i zagađenoj Zemlji. Max koji je na Zemlji izložen smrtonosnoj dozi radijacije i ostalo mu je još samo 5 dana života, se vraća svojoj kriminalnoj prošlosti kako bi pronašao način da ode na Elysium i izliječio se.

NEDJELJA (14.3.)

NovaTV | 19:55 – Vraćanje duga
Payback (1999)

Nakon uspješne pljačke azijske bande, Portera upuca njegov partner ostavljajući ga da umre dok on bježi s njegovom ženom. Porter preživi i nakon dužeg oporavka kreće u osvetu, tražeći ono što mu pripada.

HTV2 | 20:05 – Moulin Rouge!
Moulin Rouge! (2001)

Raskošna, hiperstilizirana i vizualno impresivna glazbena melodrama o ljubavnoj priči između mladog pisca i poznate pariške plesačice. Ovaj moderni mjuzikl bio je nominiran za čak osam Oscara.

HTV1 | 22:40 – Div
Giant (1956)

Epska priča o životu Teksaškog veleposjednika, njegovoj obitelji i suradnicima. Giant je bio nominiran za čak deset Oscara, a osvojio je onaj za najboljeg redatelja. Valjda napomenuti da je James Dean za ovaj film zaradio svoju drugu zaredom posthumnu nominaciju za najboljeg glumca, a u kratkoj filmskoj karijeri koja je završila pola godine nakon izlaska njegovog prvog filma, pojavio se u samo tri filma.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights