Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

SUBOTA (12.3.)

HTV3 | 20:10 – Tri boje: Plavo
Three Colours: Blue (1993)

Prvi film hvaljene “Three Colours” trilogije Krzysztofa Kieślowskija kojom se referirao na tri boje francuske zastave koje simboliziraju bratstvo, jednakost i slobodu kao fundamente francuskog građanskog društva ali se bavi i pitanjima egzistencije, idealima francuske revolucije i sudbinama pojedinaca. “Blue” je psihološka drama o ženi koja se pokušava vratiti u normalan život nakon što u teškoj automobilskoj nesreći izgubi muža i kćer.

HTV1 | 20:10 – Kupili smo zoološki vrt
We Bought a Zoo (2011)

U potrazi za novim početkom nakon smrti supruge, otac se s djecom seli u Kaliforniju i otvara zoološki vrt, u nadi da će im omogućiti bolji i kvalitetniji život.

RTL | 20:20 – Smisao života jednog psa
A Dog’s Purpose (2017)

Pas pokušava otkriti svoju svrhu u životu tijekom nekoliko života s više vlasnika.

HTV3 | 22:00 – Tri boje: Bijelo
Three Colours: White (1994)

Neprilike i problemi mladoga Poljaka započinju nakon propalog braka s Francuskinjom zbog čega izgubi posao i mora napustiti zemlju pa počne planirati kako će joj se osvetiti.

HTV3 | 23:55 – Tri boje: Crveno
Three Colours: Red (1994)

Manekenka ostvaruje neobičan odnos s ostarjelim ciničnim sucem nakon što otkrije da on voli zadirati u privatnost ljudi. Posljednji dio “Three Colours” trilogije po mnogima je i najbolji što potvrđuju Oscar nominacije za najbolju režiju i scenarij ali i rijetka ocjena 100 na Metacriticu koju ima još samo sedam filmova.

HTV1 | 23:55 – Logan Lucky
Logan Lucky (2017)

Krimi komedija o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke.

NEDJELJA (13.3.)

DomaTV | 19:55 – Thor: Ragnarok
Thor: Ragnarok (2017)

Thor je zarobljen na drugoj strani svemira gdje mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom Hulkom. Nađe se u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard kako bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije koji predvodi njegova nemilosrdna sestra Hela.

HTV2 | 20:05 – Butch Cassidy i Sundance Kid
Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969)

Butch Cassidy i Sundance Kid najbolji su prijatelji i vođe uspješne bande pljačkaša banaka. Nakon što pljačka vlaka pođe po zlu, oni se nađu u bijegu od grupe odmetnika koja im je za petama. Njihovo rješenje – bijeg u Južnu Ameriku. Ovaj popularni western osvojio je četiri Oscara među kojima je i onaj za najbolji scenarij.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights