Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (11.2.)

NovaTV | 22:35 – Obitelj Miller
We’re the Millers (2013)

Iskusni sitni diler prisiljen je unajmiti obitelj kako bi prokrijumčario dvije tone marihuane iz Meksika i izvukao se iz dugova.

SUBOTA (12.2.)

RTL | 20:25 – Kako je Gru ukrao Mjesec
Despicable Me (2010)

Jedan od najvećih superzločinaca na svijetu, Gru, planira ukrasti Mjesec! No planove mu pokvari susret s trima djevojčicama bez roditelja koje u njemu vide ono što nitko dosad nije: potencijalnog tatu.

DomaTV | 21:55 – Bilježnica
The Notebook (2004)

Ljubavna priča o siromašnom ali strastvenom mladiću koji se zaljubi u bogatašicu ali ih njihove socijalne razlike nakon nekog vremena razdvoje. Njihovu ljubavnu priču stariji muškarac prepričava ženi s Alzheimerovom bolesti kojoj ta priča budi uspomene iz vlastitog života.

NovaTV | 22:15 – Na rubu budućnosti
Edge of Tomorrow (2014)

Vojnik u ratu protiv vanzemaljaca nađe se zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke u kojoj i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt.

HTV1 | 23:20 – Spremni ili ne
Ready or Not (2019)

Mlada nevjesta nađe se u smrtnoj opasnosti kada otkrije da bogata i ekscentrična obitelj njezina supruga uvijek izvodi smrtonosni obred prve bračne noći kad god se tko od njih vjenča.

NEDJELJA (13.2.)

HTV2 | 20:05 – Stranputica
Sideways (2004)

Dva srednjovječna prijatelja kreću na jednotjedno putovanje vinskom cestom Kalifornije pokušavajući ponovno proživjeti mladost prije nego se jedan od njih oženi. Sideways je osvojio Oscar za najbolji scenarij.

DomaTV | 21:45 – Vitez Tame
The Dark Knight (2008)

Batman nastavlja svoju borbu protiv kriminala i korupcije u Gothamu ali na put mu staje misteriozni Joker – anarhistični genijalac koji uživa u kaosu koji stvara i najteži je protivnik Batmana i Gothama do sada. Za svoju maestralnu izvedbu Heath Ledger posthumno je nagrađen Oscarom.

RTL | 22:00 – Planet Majmuna: Rat
War for the Planet of the Apes (2017)

Nakon što majmuni dožive teške gubitke, Cezar se hrva sa svojim mračnim instinktima i kreće u vlastitu potragu za osvetom u kojoj su majmuni prisiljeni na smrtonosni sukob s vojskom ljudi koju vodi okrutni Pukovnik.

NovaTV | 22:20 – Dolazak
Arrival (2016)

Lingvistica surađuje s vojskom kako bi komunicirala s izvanzemaljcima i otkrila njihove namjere nakon što se diljem svijeta pojavi dvanaest tajanstvenih svemirskih letjelica.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights