Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (10.12.)

HTV1 | 20:10 – Oblik vode
The Shape of Water (2017)

Nijema čistačica zaposlena u vladinom laboratoriju maksimalne sigurnosti otkrije da se u laboratoriju čuva neobično biće, vodozemac koji ima nevjerojatne ljudske karakteristike. Njih dvoje stvore neobičnu povezanost, unatoč protivljenju nemilosrdnih čuvara. Ova fantasy drama Guillerma del Tora nominirana je za čak trinaest Oscara, a osvojila je četiri među kojima su i oni najboljeg redatelja i najbolji film.

SUBOTA (11.12.)

DomaTV | 19:55 – Nacionalno blago
National Treasure (2004)

Benjamin Franklin Gates je arheolog čija je obitelj već osmu generaciju u potrazi za legendarnim bogatstvom. Gates pokušava ukrasti Deklaraciju o nezavisnosti za koju smatra da sadrži kartu do blaga.

HTV1 | 20:10 – Terminal
The Terminal (2004)

Turist iz istočne Europe zaglavi na JFK aerodromu u New Yorku kada mu putovnica postane nevažeća zbog državnog udara u zemlji iz koje dolazi. Zbog ove neobične situacije VIktoru Navorskom nije dozvoljen ulazak u Ameriku, a nemoguće ga je deportirati natrag kući, pa on napravi dom na terminalu u aerodromu na kojemu je ostao zarobljen.

HTV3 | 21:30 – Raspoloženi za ljubav
In the Mood for Love (2000)

Dvoje susjeda se sprijatelje i stvore čvrstu vezu nakon što oboje posumnjaju u izvanbračne aktivnosti svojih supružnika. Međutim, pristaju zadržati svoju vezu platonskom jer se ne žele spustiti na razinu svojih nevjernih supružnika.

HTV3 | 23:00 – Deja Vu
Déjà Vu (2007)

Agent Doug Carlin se nakon terorističkog napada uz pomoć napredne tehnologije vrati nekoliko dana u prošlost kako bi promijenio sudbinu i spriječio napad te spasio život žene koju voli.

HTV3 | 23:20 – Sretni zajedno
Happy Together (1997)

Homoseksualni par iz Hong Konga često se svađa i pomiruje, stoga odluče otputovati u Argentinu kako bi spasili svoju vezu.

NEDJELJA (12.12.)

HTV2 | 20:05 – Krletka
The Birdcage (1996)

Komedija o homoseksualcu koji nakratko glumiti da je “normalan” obiteljski čovjek i ugledan član društva kako bi ga sin mogao upoznati s konzervativnim roditeljima svoje zaručnice.

RTL2 | 20:35 – Krvavi dijamant
Blood Diamond (1996)

Južnoafrički plaćenik i siromašni ribar pokušavaju prokrijumčariti vrijedni dijamant iz Sierra Leonea.

NovaTV | 23:00 – One su bombe
Bombshell (2019)

Istinita priča o tome kako su zaposlenice televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rogera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights