Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (1.7.)

RTL | 22:55 – Bratstvo lopova
Den of Thieves (2018)

Sukob između iskusnih pljačkaša koji planiraju naizgled nemoguću pljačku Banke federalnih rezervi i elitne policijske jedinice koja ih nastoji zaustaviti.

SUBOTA (2.7.)

DomaTV | 19:55 – Neobična priča o Benjaminu Buttonu
The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, osobi koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru. Ovaj film Davida Finchera nominiran je za čak trinaest Oscara, a osvojio ih je tri.

HTV3 | 20:05 – Ljubav
Amour (2012)

Ljubav bračnog para u poodmaklim godinama je stavljena na kušnju kada supruga doživi moždani udar. Austrijski Amour je osvojio Oscar za najbolji strani film, a bio je nominiran i za najbolji film, režiju, scenarij i za najbolju glavnu glumicu čime je Emmanuelle Riva s 85 godina postala najstarija nominirana osoba u povijesti te kategorije. Osvojio je i glavnu nagradu na festivalu u Cannesu.

RTL2 | 20:15 – Iskupljenje u Shawshanku
The Shawshank Redemption (1994)

Nakon što je okrivljen za dvostruko ubojstvo supruge i njezinog ljubavnika, ugledni bankar Andy Dufresne započinje novi život u zatvoru Shawshank gdje koristi svoje računovodstvene vještine kako bi radio za pokvarenog upravitelja. Tijekom dugog boravka u zatvoru, Dufresneu se zbog njegova integriteta i osjećaja nade dive ostali zatvorenici, uključujući starijeg zatvorenika po imenu Red koji postaje Andyjev najbolji prijatelj. Ovaj, po mnogima najbolji film svih vremena, bio je nominiran za 7 Oscara i već je preko 10 godina najbolje ocijenjen film na IMDb-u.

HTV3 | 22:30 – Skriveno
Caché (2005)

Bračni par je teroriziran nizom video kazeta ostavljenih ispred njihove kuće.

NEDJELJA (3.7.)

RTL | 20:00 – John Wick
John Wick (2014)

Bivši plaćeni ubojica John Wick vraća se iz mirovine kako bi pronašao gangstere koji su mu ubili psa i oduzeli sve.

HTV1 | 21:25 – Priča iz Bronxa
A Bronx Tale (1993)

Film je smješten u Bronx tijekom burnih 1960-ih i prati tinejdžera Calogera koji je razapet između svog poštenog oca iz radničke klase i nasilnog, ali karizmatičnog mafijaša Sonnyja s kojim se sprijatelji. Stvari se za Calogera dodatno zakompliciraju kada se zaljubi u crnkinju, nešto što je u njegovom susjedstvu zabranjeno. A Bronx Tale je redateljski debi Roberta De Nira koji u filmu glumi Calogerovog oca, a autobiografski scenarij je napisao Chazz Palminteri koji glumi gangstera Sonnyja.

DomaTV | 21:40 – Kraljevi kvarta
Street Kings (2008)

Iskusni policajac koji igra po svojim pravilima progonjen je nedavnom smrću supruge, a kada postane osumnjičen za ubojstvo partnera, primoran je suprotstaviti se policiji kako bi riješio ubojstvo i dokazao svoju nevinost.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights