Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz programa domaćih TV kanala.

PETAK (1.10.)

NovaTV | 23:20 – Pripravnik
The Intern (2015)

Simpatična komedija o 70-godišnjem Benu koji se osjeća beskorisno u mirovini te se zaposli kao pripravnik u uredništvu modnog časopisa koji vodi Anne Hathaway.

SUBOTA (2.10.)

RTL2 | 20:15 – Orlovo gnijezdo
Where Eagles Dare (1968)

Grupa komandosa kreće u oslobađanje američkog generala s tajnim podacima iz ruku nacista.

HTV3 | 22:10 – Natjeravajući Amy
Chasing Amy (1997)

Holden i Banky najbolji su prijatelji i autori popularnog stripa. Izvrsno se slažu sve dok ne upoznaju Alyssu, također crtačicu stripova. Holden smatra kao su on i Alyssa stvoreni jedno za drugo, ali tada sazna da je ona lezbijka.

NovaTV | 22:00 – Snajperist
American Sniper (2014)

Biografski film Clinta Eastwooda od Chrisu Kyleu, najubojitijem snajperistu u povijesti američke vojske. Nakon što je odradio četiri misije u Iraku, Chris se vraća kući ženi i djeci ali se teško privikava na normalan obiteljski život izvan bojišta.

DomaTV | 21:30 – Birdman
Birdman (2014)

Fantastična satira show businessa u kojoj propali glumac, poznat po ulozi superjunaka Birdmana, pokušava vratiti staru slavu predstavom na Broadwayu za koju je sam napisao scenarij, njezin je redatelj te jedan od glumaca. Birdman je specifičan po tome što je snimljen da izgleda kao da je cijeli film jedan kadar bez rezova. Film je osvojio Oscare za najbolji film, režiju, scenarij i kameru.

RTL | 23:55 – Balkanski špijun
Balkanski špijun (1984)

Paranoidni Beograđanin počinje vjerovati kako je njegov podstanar zapravo tajni špijun.

NEDJELJA (3.10.)

DomaTV | 19:55 – Vraćanje duga
Payback (1999)

Nakon uspješne pljačke azijske bande, Portera upuca njegov partner ostavljajući ga da umre dok on bježi s njegovom ženom. Porter preživi i nakon dužeg oporavka kreće u osvetu, tražeći ono što mu pripada.

HTV2 | 20:50 – Pirati u metrou
The Taking of Pelham One Two Three (1974)

Četiri naoružana muškarca otmu vagon metroa u New Yorku i traže otkupninu za putnike. Gradska policija suočena je sa zagonetkom: čak i ako plate otkupninu, kake će otmičari pobjeći?

DomaTV | 21:55 – Dr. No
Dr. No (1962)

Snalažljivi britanski agent James Bond traži odgovore u slučaju koji uključuje nestanak kolege i ometanje američkog svemirskog programa. Dr. No prvi je James Bond film i jedan je od najboljih filmova cijeloga serijala.

HTV1 | 23:15 – Mandžurijski kandidat
The Manchurian Candidate (1962)

Američkom zarobljeniku u Korejskom ratu ispran je mozak te postaje nesvjestan ubojica u međunarodnoj komunističkoj uroti.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu.


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights