Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (06.10.)

HTV1 | 20:45 – Rocky
Rocky (1976)

Sportska drama o lokalnom boksaču kojemu se pruži rijetka prilika da se bori protiv svjetskog prvaka. Film je osvojio Oscare za najbolji film, redatelja i montažu,a tada još nepoznati Stallone je bio nominiran za glumu i scenarij.

NovaTV | 23:10 – Dina
Dune (2021)

Priča prati Paula Atreidesa, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora otputovati na najopasniji planet u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje obitelj i svog naroda. Nađe se usred sukoba oko ekskluzivne opskrbe najvrijednijim resursom, u kojem će preživjet samo oni koji mogu pobijediti svoj strah. Dune Denisa Villeneuvea je osvojio čak šest Oscara.

SUBOTA (07.10.)

DomaTV | 19:55 – Potraga za srećom
The Pursuit of Happyness (2006)

Melodrama inspirirana istinitom priču o ocu koji jedva sklapa kraj s krajem i postane beskućnik te o njegovoj brizi o sinu u teškim vremenima dok ne nađe posao. Glavne uloge u filmu imaju Will Smith i njegov sin Jaden.

HTV3 | 21:40 – Memento
Memento (2000)

Čovjek sa kratkotrajnim sjećanjem pokušava pronaći ubojicu i silovatelja svoje žene.

NovaTV | 22:05 – Odred otpisanih: Nova misija
The Suicide Squad (2021)

Superzlikovci Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker i kolekcija ludih zlikovaca iz zatvora Belle Reve pridružuju se supertajnoj, supersumnjivoj Task Force X skupini i bivaju ostavljeni na udaljenom otoku Corto Maltese prepunom neprijatelja.

RTL | 22:15 – Djeveruše
Bridesmaids (2011)

Annie, koja nema sreće ni u ljubavi ni u poslu, se život okrene naglavce kada prihvati ulogu kume na vjenčanju najbolje prijateljice Lillian. Annie predvodi šaroliku skupinu djeveruša na divljem putovanju prema velikom događaju.

HTV3 | 23:40 – Nepovratno
Irreversible (2002)

Obrnutim kronološkim redom odvijaju se događaji jedne traumatične noći u Parizu u kojoj prelijepu Alex brutalno siluje i pretuče stranac u podzemnom tunelu.

NEDJELJA (08.10.)

RTL2 | 20:15 – Nesalomljivi
Unbreakable (20000)

Nakon što jedini preživi željezničku nesreću, philadelphijski zaštitar vjeruje kako je neranjiv. Ubrzo nakon tog otkrića na bizaran mu se način obrati strip-izdavač koji je njegova suprotnost – ima “staklene” kosti te je do sad imao čak 54 prijeloma.

RTL | 20:15 – Transporter
Transporter (2002)

Frank Martin je transporter – unajmljeni kriminalac čija je specijalnost prenositi pakete i putnike, bez postavljanja ikakvih pitanja. Stvari se zakompliciraju kada se paket koji prevozi počne micati.

NovaTV | 22:50 – Ta luda ljubav
Crazy, Stupid, Love. (2011)

Naizgled savršen život Cala Weavera iznenada se raspadne kada sazna da ga žena vara i da želi razvod. Cal neuspješno kreće na spojeve, a onda upoznaje ženskaroša Jacoba koji ga uči kako da osvoji žene. Odlična romantična komedija s impresivnom glumačkom postavom koju čine tri Oskarovke i dva glumca nominirana za Oscara.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights