Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (24.03.)

HTV1 | 22:40 – Dva lica zakona
Dragged Across Concrete (2018)

Nakon što su suspendirani s dužnosti, dva nasilna policajca se okreću kriminalu kako bi zaradili i uzeli ono što im pripada, međutim u sjeni kriminalnog podzemlja ih dočeka nešto što nisu očekivali.

HTV3 | 23:30 – Lawrence od Arabije
Lawrence of Arabia (1962)

Epska istinita priča o T.E. Lawrenceu, engleskom časniku koji je tijekom Prvog svjetskog rata uspješno ujedinio i vodio raznolika, često zaraćena arapska plemena kako bi se zajedno borili protiv Turaka. Po mnogima jedan od najboljih filmova svih vremena, “Lawrence of Arabia” osvojio je sedam Oscara među kojima su i oni za najbolji film i redatelja.

SUBOTA (25.03.)

DomaTV | 20:00 – Tajna veza
Allied (2016)

Za vrijeme Drugog svjetskog rata, kanadski obavještajni agent Max za potrebe tajne misije preuzima identitet supruga francuske špijunke Marianne. Par se zaljubi te se odluče vjenčati i ostaviti se špijunskoga posla nakon opasne misije. Idila traje sve dok Max ne bude upozoren da žena za koju se oženio skriva svoju mračnu tajnu.

RTL | 20:15 – Slom
Fracture (2007)

Mužu se sudi za pokušaj ubojstva svoje žene, u nečemu što je naizgled siguran slučaj za ambicioznog okružnog tužitelja koji ga pokušava zatvoriti iza rešetaka. Međutim, iznenađenja za odvjetnika i genijalnog ubojicu su iza svakog ugla, a dok se odvija napeta igra mačke i miša, obojica pokušavaju manipulirati i nadmudriti jedan drugoga.

RTL | 22:10 – Nezaustavljivi
Unstoppable (2010)

Iskusni strojovođa i novajlija moraju zaustaviti teretni vlak pun opasnih kemikalija koji bez vlakovođe juri prema gradu.

HTV1 | 22:55 – Svjetski rat Z
World War Z (2013)

Bivši UN-ov istražitelj Gerry Lane putuje svijetom u utrci s vremenom kako bi zaustavio pandemiju zombija koja ruši vojske i vlade te prijeti uništenjem samog čovječanstva.

NEDJELJA (26.03.)

RTL | 19:15 – John Wick 3: Parabellum
John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019)

John Wick je u bijegu nakon što je prekršio pravilo i u hotelu Continental ubio člana međunarodnog udruženja ubojica, a s tjeralicom od 14 milijuna dolaraza njegovu glavu, posvuda je meta plaćenih ubojica.

RTL2 | 19:15 – Constantine
Constantine (2005)

Egzorcist i demonolog John Constantine pomaže policajki da dokaže da smrt njezine sestre nije samoubojstvo, već nešto više.

HTV1 | 21:10 – Skrivene junakinje
Hidden Figures (2016)

Istinita priča o timu afro-američkih matematičarki koje su imale vitalnu ulogu u NASA-i u ranim godinama američkog svemirskog programa.

DomaTV | 22:00 – Vrućina
Heat (1995)

Opsjednuti lopov Neil McCauley vodi vrhunsku ekipu pljačkaša u Los Angelesu dok mu je za petama odlučni detektiv Vincent Hanna. Obojica prepoznaju i poštuju sposobnost i posvećenost drugoga, iako su svjesni da njihova igra mačke i miša može završiti kobno. U ovom odličnom krimi trileru Michaela Manna prvi put smo zajedno na ekranu vidjeli Roberta De Nira i Al Pacina.

NovaTV | 23:00 – Top Gun
Top Gun (1986)

Nagli i smioni pilot Pete „Maverick“ Mitchell upadne u elitnu akademiju za pilote „Top Gun“. Ondje se ovaj impulzivni pilot natječe s najboljima od najboljih i upoznaje zgodnu predavačicu astrofizike Charlie i kompetitivnog studenta „Icemana“ s kojim od samog početka ulazi u nepromišljeno natjecanje.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights