Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (24.02.)

HTV1 | 21:40 – Eksplozivni murjaci
Hot Fuzz (2007)

Akcijska komedija o vještom londonskom policajcu, koji je toliko efikasan u rješavanju zločina da je posramio ostale policajce zbog čega je prebačen u mirno selo gdje se ležerni policajci protive njegovoj gorljivosti za propise, sve dok niz jezivih ubojstava ne pogodi njihov gradić.

RTL | 23:20 – Zaraza
Contagion (2011)

Dok epidemija smrtonosnog virusa brzo raste, svjetska medicinska zajednica žuri pronaći lijek i kontrolirati paniku koja se širi brže od samog virusa.

NovaTV | 23:35 – Čudo s Hudsona
Sully (2016)

Redatelj Clint Eastwood donosi nam nevjerojatnu istinitu priču o pilotu Chesleyu ‘Sully’ Sullenbergeru koji je nakon nesreće uspio prizemljiti avion na rijeku Hudson. Sully je time spasio svih 155 putnika i članova posade od sigurne smrti i iako je u javnosti prikazan kao heroj u tijeku je istraga koja bi mu mogla uništiti karijeru i reputaciju.

SUBOTA (25.02.)

RTL2 | 20:15 – Sedam
Se7en (1995)

Mladi detektiv i veteran udružuju se i love serijskog ubojicu koji koristi sedam smrtnih grijeha kao motiv za svoja ubojstva.

DomaTV | 21:55 – Tužna veza
Blue Valentine (2010)

Ryan Gosling i Michelle Williams glume u romantičnoj drami o dvoje ljudi koji se strastveno zaljube u svojim ranim dvadesetima, a zatim se, šest godina poslije, moraju suočiti s problemima u braku.

HTV3 | 22:25 – Pobuna na brodu Caine
The Caine Mutiny (1954)

Kad kapetan američke mornarice pokaže znakove mentalne nestabilnosti koji ugrožavaju njegov brod, mladi prvi časnik ga razrješava zapovjedništva i suočava se s vojnim sudom zbog pobune.

NEDJELJA (26.02.)

DomaTV | 19:55 – Bjegunac
The Fugitive (1993)

Dr. Richard Kimble koji je nepravedno optužen za ubojstvo svoje žene, pretvara se u bjegunca i sam kreće u potragu za ubojicom svoje žene, a za petama mu je opsesivni šerif koji ga želi uloviti pod svaku cijenu.

HTV1 | 20:15 – Lov na divljake
Hunt for the Wilderpeople (2016)

Prkosni mladi gradski klinac nađe u bijegu sa svojim mrzovoljnim ujakom u novozelandskoj divljini, te su njih dvoje prisiljeni ostaviti svoje razlike po strani i raditi zajedno kako bi preživjeli nakon što njihova pogrešno protumačena veza potakne nacionalnu potjeru.

RTL2 | 20:15 – Savršeni svijet
A Perfect World (1993)

Topla ljudska priča o bjeguncu koji, usred velike potrage za njim nakon što pobjegne iz zatvora, sklopi prijateljstvo sa dječakom kojega otme.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights