Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (19.5.)

HTV1 | 21:40 – Steve Jobs
Steve Jobs (2015)

Intiman prikaz života Stevea Jobsa, nevjerojatnog vizionara i jednog od osnivača Applea, film nas vodi iza kulisa prije lansiranja tri velika Apple proizvoda, završavajući s predstavljanjem iMac-a 1998. godine.

NovaTV | 23:40 – Lovci na djeveruše
Wedding Crashers (2005)

John i Jeremy su ženskaroši koji nepozvani dolaze na vjenčanja kako bi se nabacivali ženama i iskoristili romantičnu atmosferu u zraku. Stvari se zakompliciraju kada se John zaljubi u djeverušu Claire.

SUBOTA (20.5.)

NovaTV | 20:15 – Za smrt nema vremena
No Time to Die (2021)

Bond je napustio aktivnu službu no njegova mirovina kratkog je vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom. No Time to Die je bio peti i posljednji film u kojemu je Bonda glumio Daniel Craig.

RTL2 | 20:15 – Klopka za inspektora Callahana
Magnum Force (1973)

U drugome dijelu policijske sage o Prljavom Harryju, Harry lovi nepoznate policajce koji uzimaju stvari u svoje ruke i ubijaju kriminalce koju su nepravedno oslobođeni zatvorske kazne.

RTL | 22:00 – Glup i gluplji
Dumb and Dumber (1994)

U ovoj kultnoj komediji pratimo dva glupa prijatelja, Harryja i Lloyda koji putuju do Aspena kako bi djevojci u koju je Lloyd zaljubljen vratili kovčeg pun novca. Za petama su im kriminalci kojima je novac ustvari bio namijenjen.

HTV3 | 22:25 – Pjevajmo na kiši
Singin’ in the Rain (1952)

Po mnogima jedan od najboljih mjuzikala svih vremena priča je o skupini glumaca iz nijemih filmova koji pokušavaju snimiti mjuzikl i napraviti tešku tranziciju u filmove sa zvukom.

DomaTV | 22:10 – Slučaj Richarda Jewella
Richard Jewell (2019)

Istinita priča o zaštitaru Richardu Jewellu koji postaje heroj nakon što spriječi bombaški napad na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. Međutim njegov život ubrzo postaje noćna mora kada u medije procuri da FBI upravo njega sumnjiči za napad.

NEDJELJA (21.5.)

HTV1 | 21:10 – Nesalomljivi
Unbroken (2014)

Biografska drama temeljena na istinitoj priči o olimpijskom sportašu Louisu Zamperiniju koji je tijekom Drugog svjetskog rata preživio pad aviona zajedno s dvojicom kolega zrakoplovaca, te proveo 47 dana u Tihom oceanu nakon čega ih je pronašla japanska ratna mornarica i odvela u zarobljenički kamp. Film koji je bio nominiran za tri Oscara režirala je Angelina Jolie, a za scenarij su bila zadužena braća Coen.

NovaTV | 22:55 – Mula
The Mule (2018)

Devedesetogodišnji vrtlar i veteran Korejskog rata na rubu je bankrota te prihvaća čudan posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl shvaća da je zapravo postao mula koja prevozi drogu za meksički kartel.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights