Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (12.5.)

HTV1 | 21:40 – Špijunka
Spy (2015)

Nespretna analitičarka CIA-e, igrom slučaja postaje špijunka i kreće na tajni zadatak u kojem mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

SUBOTA (13.5.)

DomaTV | 20:00 – Troja
Troy (2004)

Adaptacija Homerovog epa Ilijada, film prati napad na Troju ujedinjenih grčkih snaga i sudbine ljudi koji su bili uključeni u napad.

RTL2 | 20:15 – Pobješnjeli Max 2
Mad Max 2: The Road Warrior (1981)

U postapokaliptičnoj australskoj pustoši, cinični lutalica Max Rockatansky pristaje pomoći maloj zajednici bogatoj benzinom da pobjegne od horde razbojnika.

RTL | 22:00 – Hrid
The Rock (1996)

Biokemičar FBI-a i bivši britanski obavještajac koji je pobjegao iz zatvora Alcatraz, kreću deaktivirati opasne projektile koje je na Alcatraz smjestio nezadovoljni general koji je na otoku na kojemu se nalazi zatvor zarobio osamdesetak taoca.

HTV3 | 22:30 – Skrivena ljubav
Call Me by Your Name (2017)

U Italiji 1980-ih procvjeta ljubav između 17-godišnjeg Elija koji dane provodi u obiteljskoj vili i Olivera, 24-godišnjeg američkog studenta koji pomaže Eliovu ocu, eminentnom profesoru. Film je osvojio Oscar za najbolji adaptirani scenarij čime je James Ivory s 89 godina postao najstariji dobitnik Oscara. Film je bio nominiran i za najbolji film, a Timothée Chalamet za najboljeg glumca.

NEDJELJA (14.5.)

RTL2 | 20:15 – Samo igra
Any Given Sunday (1999)

Priča o usponima i padovima tima američkog nogometa kojeg predvodi proslavljeni trener.

RTL | 20:15 – Brzi i žestoki 7
Furious 7 (2015)

U sedmom nastavku ove popularne akcijske franšize Dominic Toretto i njegova obitelji suočavaju se sa Deckardom Shawom koji traži osvetu za svog brata koji je zbog njih u komi.

HTV1 | 21:15 – Kingsman: Tajna služba
Kingsman: The Secret Service (2014)

Film prati novačenje i obuku problematičnog ali obećavajućeg mladića Eggsyja u tajnu špijunsku organizaciju “The Kingsman”. Eggsy se pridružuje misiji za rješavanje globalne prijetnje, bogatog megalomana i tehnološkog genija koja planira ubiti većinu svjetske populacije.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights