Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (07.04.)

RTL | 22:35 – Djeveruše
Bridesmaids (2011)

Annie, koja nema sreće ni u ljubavi ni u poslu, se život okrene naglavce kada prihvati ulogu kume na vjenčanju najbolje prijateljice Lillian. Annie predvodi šaroliku skupinu djeveruša na divljem putovanju prema velikom događaju.

HTV1 | 23:20 – Zelena milja
The Green Mile (1999)

Živote zatvorskih čuvara na odjelu gdje se čuvaju osuđenici na smrt, zauvijek promijeni ogromni crnac John Coffey koji posjeduje tajanstvene iscjeliteljske moći, a ponaša se kao mali dječak. Coffey je osuđen zbog ubojstva djeteta i silovanja no čuvari su uvjereni u njegovu nevinost, ali mu ne mogu pomoći.

NovaTV | 23:40 – Pasija
The Passion of the Christ (2004)
Dramatičan prikaz posljednjih dvanaest sati života Isusa Krista u režiji Mela Gibsona.

SUBOTA (08.04.)

DomaTV | 19:55 – Neobična priča o Benjaminu Buttonu
The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, osobi koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru. Ovaj film Davida Finchera nominiran je za čak trinaest Oscara, a osvojio ih je tri.

RTL2 | 20:15 – Prljavi Harry
Dirty Harry (1971)

Clint Eastwood je Harry Callahan, beskompromisni inspektor koji je dobio zadatak da ulovi poremećenog ubojicu Scorpia.

DomaTV | 22:35 – Collateral
Collateral (2004)

Plaćeni ubojica koji mora izvršiti pet ubojstava diljem Los Angelesa, za svoj krvavi pohod zbog neupadljivosti uzima taksi koji će ga voziti od ubojstva do ubojstva. Stvar se zakomplicira kad taksist već nakon prvog ubojstva postaje svjedokom, nakon čega ga ubojica prisilno uvlači u svoj plan. Jamie Foxx je za svoju sporednu ulogu nominiran za Oscara kojega je i osvojio iste te godine ali za glavnu ulogu u filmu Ray.

NEDJELJA (09.04.)

HTV1 | 21:15 – Gladijator
Gladiator (2000)

Bivši rimski general kreće na put osvete protiv korumpiranog cara koji je ubio njegovu obitelj i poslao ga u ropstvo. Zarobljen i porobljen na granicama Rimskog Carstva, probija se kroz gladijatorsku arenu kako bi osvetio ubojstvo svoje obitelji i svog cara. Ovaj povijesni spektakl Ridleya Scotta osvojio je pet Oscara uključujući i one za najbolji film i za najboljeg glavnog glumca.

RTL | 22:15 – Marsovac
The Martian (2015)

Astronaut koji je zaglavio na Marsu mora se osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio na tom negostoljubivom planetu.

*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights