Što gledati ovaj vikend? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz TV programa domaćih kanala.

PETAK (03.03.)

HTV1 | 21:40 – Još jedna runda
Another Round (2020)

Četiri srednjoškolska profesora svakodnevno konzumiraju alkohol kako bi vidjeli kako to utječe na njihov društveni i profesionalni život. Danski Another Round dobitnik je Oscara za najbolji strani film.

SUBOTA (04.03.)

RTL | 20:15 – Planet majmuna: Postanak
Rise of the Planet of the Apes (2011)

Ambiciozni znanstvenik slučajno stvori tvar zbog koje se čimpanza Caesar rodi s naprednom inteligencijom. Genetski modificirani Caesar svoji inteligenciju koristi kako bi vodio ustanak majmuna protiv ljudi. Andy Serkis je ulogom Caesara još jednom pokazao da je daleko najbolji “motion capture” glumac svih vremena.

NovaTV | 20:15 – Pravednik
The Equalizer (2014)

Bivši specijalac vraća se iz mirovine i koristi svoje vještine kako bi zaštitio nemoćne od onih koji ih nemilosrdno i brutalno napadaju.

HTV1 | 20:15 – Moja Afrika
Out of Africa (1985)

Istinita priča o slavnoj danskoj književnici Karen Blixen koja se preselila u Nairobi sa suprugom za kojeg se udala iz interesa kako bi osnovali plantažu. Ondje Karen upozna ljubav svog života, šarmantnog britanskog pustolova i lovca. Film je osvojio sedam Oscara uključujući i one za najbolji film, režiju i scenarij.

DomaTV | 21:40 – Zorro: Maskirani osvetnik
The Mask of Zorro (1998)

Mladog lopova koji traži osvetu za smrti svog brata, trenira nekoć veliki, ali stariji Zorro koji također provodi osvetu.

NovaTV | 22:45 – Računovođa
The Accountant (2016)

Christian Wolff je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije, no zbog svojih sposobnosti zapeo je za oko Ministarstvu financija.

HTV1 | 23:35 – Nemoguća misija: Raspad sistema
Mission: Impossible – Fallout (2018)

Nakon što opasni zadatak koji uključuje povrat ukradenog plutonija pođe po zlu, Ethan Hunt i njegov tim moraju udružiti snage s CIA-inim plaćenikom Augustom Walkerom kako bi spriječili nuklearnu katastrofu.

NEDJELJA (05.03.)

HTV1 | 20:15 – Hrabro srce
Braveheart (1995)

Povijesna drama o legendarnom Williamu Wallaceu, borcu za nezavisnost Škotske koji je okupio vojsku i krenuo u rat protiv engleskih okupatora u Prvom škotskom ratu za nezavisnost. Osim što glumi glavnu ulogu, Mel Gibson je i režirao ovaj film koji je osvojio pet Oscara među kojima su i oni za najbolji film i režiju.

DomaTV | 22:20 – Odmetnuta porota
Runaway Jury (2003)

Član porote iznutra i žena izvana manipuliraju sudskim procesom koji uključuje velikog proizvođača oružja.


*moguće je da u narednim danima dođe do naknadnih izmjena u TV programu


Za dnevne TV preporuke zapratite nas na Instagramu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights