Trump film koronavirus

Nakon nedavnih prozivki na račun Donalda Trumpa zbog podcjenjivanja pandemije koronavirursa koja je zahvatila i SAD, američki predsjednik je dao odgovor u svom stilu. Naime, po uzoru na svojeg prethodnika Baracka Obamu, Trump je odlučio pokrenuti vlastitu produkcijsku kuću. Posebno je naglasio kako će ona, „raditi samo prave američke filmove kao što je Zameo ih vjetar“.

Prema njegovim najavama, jedan od prvih filmova bi trebao biti onaj koji će govoriti o njegovoj „fantastičnoj“ borbi s koronavirusom. Novinari su ga pitali ne misli li da je takva najava pomalo neukusna i besmislena jer opasnost od virusa još nije prošla. No Trump je odgovorio da će ona proći do Uskrsa i da se nada kako će ga u filmu glumiti, ni manje ni više nego John Wayne.

Trump film koronavirus

Konferencija za novinare je nakon ove izjave završena pa još nismo dobili odgovor na pitanje kako bi u filmu trebao glumiti čovjek koji je preminuo 1979. godine. Prije toga, govoreći o koronavirusu, Trump je istaknuo kako će njegov film pokazati pravu istinu o pandemiji. Osim toga, rekao je kako će se „osvetiti“ za činjenicu da je ove godine Oscara za najbolji film pokupio Parazit.

To je potvrdio i svojim tweetom nakon konferencije u kojoj je rekao sljedeće: „Demokrati pokušavaju osvojiti političke bodove na kineskom virusu!!! Moramo svijetu pokazati istinu. Ovaj film bit će mnogo bolji od Parazita“. Objavu je završio s hashtagom #MakeHollywoodGreatAgain, odnosno učinimo Hollywood ponovno velikim. Trump je ove godine već kritizirao činjenicu što je Parazit osvojio ranije navedenu nagradu. Njegov komentar možete pogledati u ovom videu:

Naše ostale filmske vijesti možete pročitati ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights