Netflix je uz novi trailer izbacio i slike koje prikazuju lik Roberta De Nira u četiri različita vremenska razdoblja.

Dva dana prije svjetske premijere na New York Film Festival-u dobili smo novi trailer za The Irishmana koji osim De Nira, Pacina i Pescija prikazuje i Ray Romana i Harveyja Keitela. Uz trailer su izašle i slike koje prikazuju De Nirovog lika koji je digitalno pomlađen za četiri različita vremenska razdoblja u kojima se odvija radnja filma.

The Irishman je dugoočekivani mafijaški film legendarnog Martina Scorsesea koji će ujediniti filmske velikane poput Robert De NiraAl PacinaJoe Pescija i Harvey Keitela.

Film će ispričati istinitu priču o umiješanosti mafijaškog plaćenog ubojice Franka “The Irishman” Sheerana (Robert De Niro) u misterioznom nestanku sindikalnog vođe Jimmy Hoffe (Al Pacino). Scorsese će navodno u čak polovici filma koristiti CGI kako bi digitalno pomladio De Nira i Pacina koji će tumačiti svoje likove kroz nekoliko desetljeća njihovih života.

The Irishman će svjetsku premijeru imati 27. rujna na otvorenju 57. New York Film Festivala, a od 27. studenoga će biti dostupan i na Netflixu.

Ostale filmske vijesti pogledajte ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights