Disney i Lucasfilm izbacili su novi trailer za Star Wars: The Rise of Skywalker.

The Rise of Skywalker posljednji je nastavak nove Star Wars trilogije i u filmu ćemo gledati konačan obračun između Rey i Kylo Rena, odnosno između Svijetle i Tamne strane Sile. Osim što je posljednje poglavlje nove trilogije, ovaj film završava i cijelu Skywalker sagu koja je započela davne 1977. godine.

Film izlazi 20. prosinca i režira ga J.J. Abrams koji je režirao i The Force Awakens iz 2015. Osim glavnih glumaca ove trilogije – Daisy Ridley, Johna Boyege, Oscara Isaaca i Adama Drivera u filmu pojaviti i Mark Hamill, Carrie Fisher i Billy Dee Williams iz originalne trilogije. Iako je Carrie Fisher, koja glumi Princezu Leiu preminula 2016., neiskorištene snimke iz prethodna dva filma bit će iskorištene za ovaj. Osim njih u filmu će se pojaviti i novi glumci poput Keri Russell, Dominica Monaghana, Matta Smitha i Richarda E. Granta u zasad još nepoznatim ulogama.

Ostale filmske vijesti pročitaj ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights