Peaky Blinders

Prvog dana u novoj 2022. godini stigla nam je najava za posljednju sezonu popularne serije Peaky Blinders. Još uvijek nemamo službenu informaciju o datumu premijere nove sezone, ali predviđa se kako će šesta sezona izaći u drugom mjesecu ove godine.

Izrazito bogatoj glumačkoj postavi od ove sezone se pridružuje Stephen Graham. On je (p)ostao poznat po ulozi Al Caponea u seriji Boardwalk Empire). Sve nas je ove godine šokirala iznenadna smrt glumice Helen McCrory. Ona je u seriji imala vrlo važnu ulogu Aunt Polly. Vidjet ćemo kako će serija pokušati objasniti njezinu smrt i hoće li uspjeti upotpuniti sigurno vrlo veliku rupu koja će se osjetiti ako nisu uspjeli snimiti sve scene u kojima se ona pojavljuje.

Steven Knight, tvorac serije Peaky Blinders, je već ranije najavio kako će serija završiti sa šestom sezonom. No nada se da će cjelokupnu priču uspjeti završiti barem jednim filmom. Nadamo se da će posljednja sezona ove vrlo uspješne serije biti kvalitetna kao i prethodne sezone te da će Knight uspjeti ispuniti sve svoje želje za Peaky Blinderse.

Naše ostale filmske vijesti pročitaj OVDJE.

+ ranije objave

Magistar politologije. Zaljubljenik u filmove od kada sam prvi puta upoznao Donnieja Darka i Keysera Sozea. Obožavatelj psiholoških trilera i opusa Denisa Villeneuevea.

Verified by MonsterInsights