Stigao je teaser trailer za nadolazeći film Quentina Tarantina.

Leonardo DiCaprio i Brad Pitt glume bivšu western TV zvijezdu Ricka Daltona i njegovog kaskadera Cliffa Bootha. Film prati ovaj dvojac koji se krajem šezdesetih, za vrijeme ubojstava Charlesa Mansona probija u Hollywoodu.

Prvobitno se mislilo da će se film fokusirati isključivo na Mansonova ubojstva , no redatelj Quentin Tarantino je izjavio da se film ustvari bavi kulturom i životom u Los Angelesu u kasnim šezdesetima.

Uz DiCaprija i Pitta važnu ulogu ima i Margot Robbie koja glumi Sharon Tate, glumicu i ženu redatelja Romana Polanskoga koje je bila jedna od Mansonovih žrtava. Tarantino je okupio stvarno impresivnu glumačku ekipu te će poredne uloge glumiti Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, Bruce Dern, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Emile Hirsch i Luke Perry kojemu je ovo bila zadnja uloga prije smrti 4. ožujka.

Film izlazi krajem srpnja.

Ostale vijesti pročitajte ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights