It: Chapter Two

Prvi trailer za It: Chapter Two, drugi dio adaptacije romana It Stephena Kinga.

Kingov roman je podijeljen u dva vremenska razdoblja te je oduvijek bio plan da se adaptira u dva filma ukoliko prvi film bude uspješan. It iz 2017. sa zarađenih 700 milijuna dolara bio je jedan od najuspješnijih filmova te godine te se odmah krenulo u produkciju s nastavkom.

James McAvoy u filmu It: Chapter Two

It: Chapter Two nastavlja s radnjom 27 godina nakon događaja iz prvog filma i prati sada već odrasli “Losers’ Club” koji se mora ponovno ujediniti kako bi jednom zauvijek porazili klauna Pennywisea koji se vratio u Derry.

Bill Skarsgård ponovno će se pojaviti u ulozi Pennywisea, a vraća se i mlada glumačka ekipa iz prvog filma koja će se pojavljivati u flashback scenama. Njihove 27 godina starije verzije glumiti će James McAvoy, Jessica Chastain i Bill Hader.

Stephen King već je pogledao cijeli film i kaže da je odličan!

U redateljsku stolicu vraća se Andy Muschietti koji je režirao i prvi nastavak, a film ćemo u kinima gledati od 6. rujna.

Ostale filmske vijesti pročitaj ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights