Breaking Bad film

Još otkako je izašla posljednja sezona serije, šuškalo se da bi mogli dobiti Breaking Bad film, a možda i još jednu sezonu. S obzirom koliko je vremena prošlo, činilo se da se to nikada neće dogoditi, sve do nedavno.

Prije nekoliko dana, Bob Odenkirk je potpuno neočekivano izjavio da je Breaking Bad film zapravo snimljen i da je Vince Gilligan to svo ovo vrijeme držao u tajnosti. No tajna je sada otkrivena. Znamo da Breaking Bad film postoji, da se zove El Camino, a dobili smo i prvi trailer.


Film bi trebao izaći na Netflixu 11. listopada, a u njemu se vraća Aaron Paul u ulozi Jessea Pinkmana, čiji lik će film pratiti nakon dramatičnog bijega u posljednjoj epizodi. Još uvijek ne znamo koji će se drugi likovi vratiti, ali to nije zaustavilo Bryana Cranstona da nagađa kako se Walter White ipak može vratiti.

Reko je da bi mogla biti riječ o flashbacku ili nečem sličnom te je i sam potvrdio kako postoji Breaking Bad film, tvrdeći da on osobno nije pročitao scenarij pa da ne zna detalje.

“Nisam dobio scenarij. Nisam pročitao scenarij, pa se postavlja pitanje hoćemo li uopće vidjeli Waltera Whitea u ovom filmu”, rekao je. No još je naglasio da bi se volio vratiti, ponovno raditi s Vinceom Gilliganom i vidjeti sve prijatelje s kojima je snimao seriju.

Naravno, sve ovo je izjavio mnogo prije izlaska trailera za Breaking Bad film pa se postavlja pitanje je li Cranston možda ipak snimio barem nekoliko scena.

Na kraju je još dodao (iako je tvrdio da nije pročitao scenarij) kako bi nam film mogao konačno donijeti zaključak priče za neke od likova koji koji nisu dovršili svoje “putovanje” u seriji.

Naše ostale filmske vijesti pročitajte ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights