Tom Holland Peaky Blinders film

Tom Holland pozvan je u Peaky Blinders film od strane kreatora serije, Stevena Knighta. Naime, ova BBC serija izašla je 2013. te je postala vrlo popularna među publikom, ali i među kritičarima.

Peaky Blinders prati gangstersku obitelj u Engleskoj 1900-ih godina, a 27. veljače emitirana je prva epizoda šeste, ujedno i posljednje sezone. No posljednja sezona neće biti kraj za Peaky Blinders jer je već najavljeno kako će se snimati film u koji je pozvan i Tom Holland.

On je nedavno priznao kako je svojevremeno imao audiciju za Peaky Blinders, no nije dobio ulogu. Holland nije želio točno reći o kojoj ulozi se radi tako da su fanovi počeli nagađati o kojem bi liku mogla biti riječ. U nagađanja su se uključili čak i glumci iz serije. Tako je Harry Kirton (Finn Shelby) rekao da Hollandova uloga ovisi o tome kada je točno njegova audicija bila. Ako je to bilo nedavno, moguće je kako je riječ o jednom od negativaca iz serije.

Velika uloga za Hollanda?

Korak dalje otišao je sam kreator serije, Knight. On je rekao kako je Holland sigurno imao audiciju za jednu veliku ulogu. No nakon toga je dodao: „Ali ako se želi vratiti za film, rado ćemo ga primiti“. Još nije jasno ima li Knight na umu konkretnu ulogu za njega ili ga samo želi u filmu.

U svakom slučaju, s Tomom Hollandom u filmu, Peaky Blinders bi mogao očekivati još veću zaradu jer Holland bi vjerojatno u kina privukao i neke nove gledatelje koji trenutno nisu fanovi serije. To se pogotovo može reći nakon velikog uspjeha koji je ostvario njegov posljednji Marvel film, Spider-Man: Put bez povratka.

No hoće li se Holland u konačnici naći u filmu i u kojoj ulozi, vjerojatno nećemo znati još neko vrijeme. Naime, zasad nije objavljen datum izlaska filma, već samo kruže glasine o tome da bi se on mogao početi snimati ove godine.

Naše ostale filmske vijesti pročitaj ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights