Tom Cruise odlazi sa Zemlje kako bi bio zvijezda prvog filma snimanoga u svemiru.

Cruise i Elon Muskov SpaceX surađuju s NASA-om na projektu koji bi trebao postati prvi igrani film koji je sniman u svemiru. Ovaj projekt je još u ranoj fazi razvoja te se ne zna ništa osim da bi film trebao biti akcijska avantura i najvjerojatnije će se snimati unutar svemirske kapsule SpaceX-a Crew Dragon. Nijedan filmski studio još nije vezan uz projekt.

S obzirom na Cruiseove kaskaderske vještine, nimalo ne čudi da se baš on zagrijao za ovaj projekt. Naime Cruise sam izvodi sve svoje vratolomije te je u Mission Impossible filmovima između ostalog visio iz helikoptera i aviona u letu, penjao se po Burj Khalifi, sudjelovao u opasnim jurnjavama autom i okušao se u dubinskom ronjenju na dah.

Krajem godine Cruisea ćemo gledati u filmu Top Gun: Maverick, a zbog koronavirusa Mission Impossible filmovi 7 i 8 odgođeni su na 2021. i 2022. godinu.

Ostale filmske vijesti pogledajte ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights