John Wick spin off film

John Wick spin off film nešto je o čemu se dugo šuška, a sada znamo i tko bi mogao glumiti u njemu. Naime, Halle Berry posljednjih dana sudjeluje u promociji svog novog filma Moonfall. No kako to obično biva, novinari postavljaju pitanja i o nekim budućim i prošlim ulogama, a ne samo o trenutnim. Tako je otkrila i nekoliko stvari o John Wick filmskom svemiru.

Berry je potvrdila kako njen lik, Sofia, neće biti u četvrtom John Wick nastavku. Ona se prvi put pojavila u filmu John Wick: Chapter Three – Parabellum te je jedan od glavnih saveznika koje Keanu Reeves, odnosno John Wick ima. Naravno, uz pomoć dva jako hrabra psa!

Ali Berry je rekla nešto zanimljivo o Sofijinoj budućnosti. Ona bi mogla dobiti svoj spin off film! “Mogla bi nastati Sofia… njen vlastiti film. […] Dakle, možda je neće biti u Johnu Wicku, ali mogla bi raditi svoju stvar”, objasnila je.

No nije ovo prvi put kako bi Halle Berry trebala dobiti svoj film, nakon što se njen lik pojavi u poznatoj franšizi. Naime, njen lik Jinx iz James Bond filma, Umri drugi dan, također je trebao krenuti svojim putem. Ali kao što znamo, to se nikada nije dogodilo.

Više sreće drugi put Halle, a do novih informacija, čekamo John Wick: Chapter 4 koji je odgođen za 24.3. 2023. godine.

Naše ostale filmske vijesti pročitaj OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights