TV pregled

Što gledati ovaj tjedan? U nastavku pogledajte koje filmove smo odabrali za vas iz tjednog programa domaćih TV kanala.

PONEDJELJAK – 08.04.

HTV 2 | 21:00 – Joe
Joe (2013)

Nicolas Cage i Tye Sheridan u filmu Joe

Joe je kriminalistička drama o prijateljstvu temperamentnoga Joea (Nicolas Cage) i njegovog 15-godišnjeg radnika (Tye Sheridan) koji kod kuće ima probleme s nasilnim ocem alkoholičarom. Ovo je jedna od boljih uloga u karijeri Nicolasa Cagea.

UTORAK – 09.04.

HTV 2 | 21:00 – Pjesma koja ljubav znači
Begin Again (2013)

Slučajni susret između skauta na glazbene talente (Mark Ruffalo) i mlade kantautorice (Keira Knightley) pretvara se u obećavajuću suradnju u kojoj će dvojac, međusobno se nadopunjavajući u jednom vrućem newyorškom ljetu stvoriti izvrsnu glazbu. 

Mark Ruffalo i Keira Knightley u filmu Begin Again.

Nova TV | 23:50 – Da Vincijev kod
The Da Vinci Code (2006)

Tom Hanks u sceni iz filma The Da Vinci Code.

Ubojstvo u Louvreu i tragovi skriveni u Da Vincijevim slikama dovode do otkrića religijske tajne koja bi mogla uzdrmati temelje kršćanstva.

ČETVRTAK – 11.04.

Nova TV | 23:50 – Živ zakopan
Buried (2010)

Ryan Reynolds u filmu Buried

Amerikanac Paul Conroy (Ryan Reynolds) radi u Iraku. Nakon napada grupe Iračana, Paul se budi u lijesu, živ zakopan. Uz sebe ima samo upaljač i mobitel. Vremena za spas je malo, točno onoliko koliko ima kisika.

PETAK – 12.04.

RTL | 20:00 – Apocalypto
Apocalypto (2006)

U civilizaciji Maja, miroljubivo pleme okrutno je napadnuto od strane ratnika koji traže robove i ljudska bića koja će žrtvovati bogovima. Ovaj akcijom nabijeni povijesni spektakl Mela Gibsona koji je bio nominiran za Oscara u čak tri kategorije.

Apocalypto

HTV 1 | 20:05 – Vrijeme ubijanja
A Time to Kill (1996)

Matthew McConaughey i Samuel L. Jackson u A Time to Kill.

Mladi, neustrašivi odvjetnik (Matthew McConaughey) i njegova pomoćnica (Sandra Bullock) brane crnca (Samuel L. Jackson) koji je optužen za ubojstvo dva muškarca koji su silovali njegovu desetogodišnju kćer.

RTL | 22:45 – Ted
Ted (2012)

Mark Wahlberg u filmu Ted.

Urnebesna komedija o perverznom plišanom medvjediću Tedu. Johnu (Mark Wahlberg) se kao dječaku ostvarila želja da njegov plišani medvjedić oživi. Sada kao odrasla osoba John mora birati između Teda i svoje djevojke Lori (Mila Kunis).

SUBOTA – 13.04.

HTV 2 | 17:25 – Blagajnica hoće ići na more
Blagajnica hoće ići na more (2000)

Blagajnica hoće ići na more

Barica radi kao blagajnica na periferiji Zagreba i mašta o tome kako će svoju bolesnu kćer odvesti na more. No, kad se konačno uspije izboriti za dopust, stvari se kompliciraju kad se u samoposluživanju zaposli nova dugonoga radnica.

HTV 3 | 22:25 – Na dokovima New Yorka
On the Waterfront (1954)

Robusni Terry (Marlon Brando) nekad je bio perspektivan boksač, ali mu je karijera propala nakon što je pristao na suradnju s vođom sindikata Johnnyjem Friendlyjem (L. J. Cobb), čovjekom povezanim s mafijom.Nakon što postane svjedok ubojstva svog kolege koji je svjedočio pred istražnom komisijom, Terry unatoč grižnji savjesti isprva o svemu odluči šutjeti. Kad upozna pokojnikovu privlačnu sestru Edie Doyle (E. M. Saint), te kad se počne zbližavati s ocem Barryjem (K. Malden), angažiranim katoličkim svećenikom koji želi utjecati na stanje u luci, Terry će promijeniti svoju odluku. No sve će se dodatno zakomplicirati kad Barryja premlate Friendleyevi ljudi.

Marlon Brando u filmu  On the Waterfront

HTV 1 | 22:25 – Soba Panike
Panic Room (2002)

Jodie Foster i Kristen Stewart u filmu Panic Room

Meg Altman (Jodie Foster) se useljava u njujoršku višekatnicu sa svojom kćeri Sarah (Kristen Stewart) U svom središtu, kuća ima blindiranu sobu u koju se stanari mogu skriti od neželjenih gostiju.Nedugo zatim provalnici upadnu u kuću misleći da je prazna, a Meg i Sarah užasnute ulaze u sobu panike.

*moguće je da tijekom tjedna dođe do naknadnih izmjena u TV programu.

Kompletan TV program pogledajte ovdje, a filmske vijesti i recenzije ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights