U normalnoj godini oglasni prostor Super Bowla prepun je oglasa za najveće i najiščekivanije nadolazeće filmove. Ove godine zbog pandemije stvari izgledaju pomalo drugačije – mnogi filmovi čije smo najave gledali tijekom prošlogodišnjeg Super Bowla još uvijek nisu izašli zbog pomicanja datuma i zatvorenih kina, ali gledatelji su ipak bili počašćeni novim najavama nadolazećih filmskih i TV ostvarenja.

Skupili smo sve trailere koji su se sinoć emitirali tijekom meča između Kansas City Chiefsa i Tampa Bay Buccaneersa.

F9

Trailer za novi Fast and Furious gledali smo i na prošlom Super Bowlu, a novi trailer samo dokazuje da će deveti dio ove akcijske franšize biti “najluđi” do sada. F9 je zakazan za 26. svibnja.

The Falcon And The Winter Soldier

Trailer za Marvelovu novu seriju također smo gledali i na prošlogodišnjoj utakmici. Ovaj trailer naglašava da će emisija biti smještena u rane dane prijateljstva Sama i Buckyja, a čini se da sugerira da je Steve Rogers u tome razdoblju mrtav. Prva epizoda emitira se 19. ožujka.

Nobody

Zvijezda Better Call Saula Bob Odenkirk je Hutch Mansell, ljubazni i brižni otac i suprug koji često biva zanemaren – sve dok jedan događaj u njemu ne pokrene uspavani instinkt za nasiljem. Iako pun akcije, trailer također sugerira i dozu mračnog humora. Nobody gledamo od 2. travnja.

Coming 2 America

Nakon više od trideset godina, Eddieja Murphyja u ulozi kralja Akeema ponovno gledamo 5. ožujka.

Raya And The Last Dragon

Disneyev novi animirani film donosi priču o epskoj potrazi za posljednjim zmajem. Film izlazi 5. ožujka.

Old

Kao što se i očekuje od bilo kojeg filma M. Night Shyamalana, čini se da je i Old film pun razno-raznim prevrata. Film prikazuje obitelj koja naizgled bezazleno putuje na plažu, a nakon što rapidno počnu stariti, otkrivaju da to mjesto nije kakvo se čini na prvu te da skriva mračne tajne. Old izlazi 23. srpnja.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights