Prije svega čestitke Los Angeles Ramsima na osvojenom Superbowlu. Naravno, kao i svake godine ovaj događaj nije zanimljiv samo pratiteljima sporta nego i filmofilima zbog pregršt novih filmskih najava. 30 sekundi reklame je koštalo vrtoglavih 6.5 milijuna dolara pa idemo vidjeti što su nam studiji pripremili ove godine.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Neposredno prije početka utakmice dobili smo trailer za Marvelov novi film koji izgleda još luđe nego što su predviđale teorija fanova.

U kinima 6. svibnja 2022.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Trailer nam nudi brz pogled na nekoliko likova i Međuzemlje tijekom Drugog Doba, prije nego što se Fellowship okupio, ali i nekoliko trenutaka akcije, obećavajući seriju koja želi nastaviti naslijeđe popularnog filmskog serijala.

Na Amazon Prime Video 22. rujna 2022.

Nope

Iako je još uvijek nejasno što se točno događau novome filmu oskarovca Jordana Peelea, trailer otkriva tek toliko da shvatimo da razni stanovnici ruralnog grada na jugozapadu postaju svjedoci nekakvog nadnaravnog događaja. Postoje znakovi zlokobnog vremena, elektroničkih kvarova i prestrašenih životinja.

U kinima 22. srpnja 2022.

Moon Knight

Kratki, novi pogled na Marvelovog novog superheroja Moon Knighta kojega uskoro gledamo u vlastitoj seriji.

Na Disney+ 30. ožujka 2022.

Jurassic World Dominion

U posljednjem nastavku Universalove Jurassic Word trilogije, Chrisu Prattu i Bryce Dallas Howard se pridružuju Sam Neill, Laura Dern, i Jeff Goldblum iz originalnog filma.

U kinima 10. lipnja 2022.

The Lost City

Sandra Bullock i Channing Tatum glume slučajne avanturiste uhvaćene u opasnoj potrazi za misterioznim izgubljenim blagom.

U kinima 25. ožujka 2022.

Sonic the Hedgehog 2

Novi trailer za nadolazeći nastavak filma Sonic the Hedgehog.

U kinima 8. travnja 2022.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights