novi film Oceanovih jedanaest

„Oceanska“ filmska obitelj uskoro bi trebala biti bogatija za još jedan film. Nakon uspješne trilogije koju je predvodio George Clooney, a koja uključuje Oceanovih jedanaest, dvanaest i trinaest te Oceanovih 8 koje je predvodila Sandra Bullock, stiže nam i prequel. Naravno, osim svih ovih filmova u Oceanovoj filmskoj obitelji nalazi se i originalni film. Oceanovih jedanaest iz 1960. godine u kojem su glumili Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr. i drugi.

Producent koji će raditi novi film Oceanovih jedanaest (a koji se vjerojatno neće tako zvati) je Josey McNamara. McNamara je naglasio kako žele ispoštovati trilogiju s početka 2000-ih te kako će ovaj film biti prequel. Već je poznato kako će glavne zvijezde filma biti glumački par koji smo gledali u Barbie. Naravno, to su Margot Robbie i Ryan Gosling, a njihov novi film bit će smješten u 1960-e godine u Europi.

Redatelj Austin Powers trilogije za kormilom

novi film Oceanovih jedanaest režirat će Jay Roach

Što se tiče njihovih likova i kako će oni biti povezani s likovima iz Oceanovih jedanaest iz 2001., na to još uvijek nema odgovora. No svakako će biti zanimljivo pratiti novosti kako one budu dolazile jer na McNamari i ostalima uključenima u snimanje filma, veliki je zadatak.

Naime, Oceanovih jedanaest iz 2001., na svjetskim kinoblagajnama zaradio je preko 450 milijuna dolara. Uz to, oba nastavka zaradila su preko 300 milijuna. A čak je i Oceanovih 8 došlo blizu te brojke sa zaradom od 298 milijuna dolara. I to je odličan uspjeh kada se uzme u obzir kako je početni budžet filma bio oko 70 milijuna.

Još jedna stvar koju već znamo o filmu u ovoj ranoj fazi je njegov redatelj. Kako sada stvari stoje, to će biti četverostruki osvajač nagrade Emmy, Jay Roach. On je možda najpoznatiji kao redatelj Austin Powers trilogije, ali radio je i na drugim popularnim filmovima. Naslovi koje je režirao uključuju: Dozvola za brak (2000), Dozvola za Fockere (2004), Trumbo (2015), All the Way (2016) te One su bombe (2019).

Naše ostale filmske vijesti pročitaj ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights