Daniel Craig Nož u leđa 3

Ryan Johnson nedavno je u javnost pustio prve informacije o razvoju filma Nož u leđa 3. Riječ je o trećem nastavku detektivske misterije u čijem središtu je detektiv Benoit Blanc (Daniel Craig).

Nažalost, film neće tako brzo doći u svjetska kina jer… nije još ni napisan. Johnson je rekao kako film nije mogao napisati zbog štrajka. No, štrajk je sada gotov, a Johnson se u potpunosti bacio na stvaranje scenarija za Nož u leđa 3. Samo pisanje možda i neće potrajati predugo jer, kako kaže, već zna premisu trećeg nastavka, kao i gdje će on biti smješten. Drugim riječima, točno zna što će ovaj film biti, no sve te ideje tek treba staviti na papir.

Prvi Nož u leđa, to jest, Knives Out iz 2019. godine, bavio se rješavanjem umorstva pisca krimića, Harlana Thrombeyja (Christopher Plummer). Nakon velikog uspjeha ovog filma, streaming servis Netflix požurio je kupiti prava na dva nastavka ovog kino hita. Tada je dogovoreno da će se nastavci objavljivati pod imenom „A Knives Out Mystery“, a ova kupovina Netflix je koštala 450 milijuna dolara.

359.8 milijuna sati gledanja

Glass Onion glumačka postava

Prvi od ugovorena dva nastavka već je izašao pod imenom Nož u leđa: Glass Onion (Glass Onion: A Knivives Out Mistery). U njemu je 2022. Benoit Blanc bio uključen u istraživanje još jednog misterioznog ubojstva. Radnja je bila smještena na privatni otok ekscentričnog milijardera Milesa Brona (Edward Norton), a cijeli film bio je prepun glumačkih zvijezda.

U prvih 28 dana od izlaska filma, Glass Onion skupio je nevjerojatnih 359.8 milijuna sati gledanja na Netflixu. Drugim riječima, Netflix je itekako pogodio sa ulaganjem. Iako je film kritički lošije primljen od prvog nastavka, očito je (dovoljno) dobro prošao kod publike. Stoga nema razloga za sumnju da će Nož u leđa tri proći mnogo lošije.

Zato, iako još ne znamo detalje o trećem dijelu ove trilogije, možemo pretpostaviti kako će biti komercijalno uspješna, a vjerojatno i predvođen zvjezdanom glumačkom postavom. Naravno, na njenom čelu bit će Daniel Craig kao Benoit Blanc.

Ako želiš vidjeti još ovakvih vijesti, klikni ovdje!

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights