Robert Pattinson Batman trilogija

Novi vitez tame, Robert Pattinson, nedavno je rekao kako želi da njegov Batman postane trilogija. Naime, redatelj Matt Reeves radi novi verziju zaštitnika Gothama kojeg će tumačiti Robert Pattinson. Za sada nije poznato planiraju li se ikakvi nastavci ni koja je budućnost DC-jevog filmskog svemira, ali Pattinson je izrazio želju da njegova verzija dobije svoju trilogiju.

Njegov Batman nalazi se u svojoj drugoj godini borbe protiv kriminala. Tada počinje otkrivati povezanost svoje obitelji sa korupcijom u gradu. Paralelno s tim, pokušava pronaći i uhvatiti Riddlera, serijskog ubojicu kojem su žrtve Gothamska elita.

Robert Pattinson Batman trilogija

Uz Pattinsona, u filmu glume i Andy Serkis kao Alfred Pennyworth, Zoë Kravitz kao Selina Kyle/Catwoman, Jeffrey Wright kao James Gordon, Colin Farrell kao Pingvin te Paul Dano kao Riddler. Uz njih, u sporednim ulogama naći će se i John Turturro, Peter Sarsgaard i Barry Keoghan.

Ovaj film doživio je već nekoliko odgoda zbog pandemije koronavirusa, ali čini se kako će svoju premijeru napokon imati u New Yorku, prvog ožujka. Nakon toga, četvrtog ožujka slijedi prikazivanje u kinima diljem svijeta. A ako Robert Pattinson ostvari svoju želju i Batman postane trilogija, idućih godina mogli bi dobiti još dva nova filma.

Naše ostale filmske vijesti pročitaj ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights