Morbius film

Redatelj filma Morbius, Daniel Espinosa, pojasnio je kako filmski svemir u kojem se nalazi Morbius, ima svojeg Spider-Mana. Osim toga, dodao je kako u njemu postoje i drugi likovi poput npr. Iron Mana. Naime, već dugo vremena postoje spekulacije i pitanja što je točno sa Spider-Manom u Sonyjevom filmskom svemiru, a koji sadrži likove povezane sa Peterom Parkerom.

Već smo vidjeli Venoma, Morbius je snimljen, ali nije još izašao. U traileru za Morbiusa pojavio se i Vulture kojeg glumi Michael Keaton, baš kao i u MCU. A već je najavljeno i snimanje filmova Madame Webb te Kraven The Hunter. Iako su svi oni usko vezani uz Spider-Mana, njega još nismo vidjeli ni čuli u Sonyjevim filmovima… osim jednog grafita u tralieru za film Morbius.

U njemu u jednom trenutku na zidu vidimo grafit Spider-Mana preko kojeg je napisana riječ „murderer“, odnosno, UBOJICA. A kada se u tralieru pojavio i Keatonov Vulture, mnogi su pomislili kako bi Morbius mogao biti smješten u MCU. Nije ni čudo jer trailer za ovaj film izašao je nakon premijere Marvelovog filma Spider-Man: Daleko od kuće. Na kraju tog filma, Mysterio Peteru Parkeru podmetne ubojstvo i otkrije njegov identitet pa je sve skupa imalo smisla. No čini se kako su stvari ipak kompliciranije of toga.

U svakom svemiru postoji Spider-Man ili Spider-Woman

Espinosa je tako objasnio da su u svakom paralelnom svemiru koji je postojao unutar Marvelovog svemira u stripovima, postojali i svi dobro nam poznati likovi. No u svakom od tih svemira, svaki od tih likova je bio malo drugačiji. Bez obzira je li to Spider-Man, Fantastična četvorka, Tony Stark ili Morbius. Osim toga, dodao je kako u svakom od tih svemira mora postojati Spider-Man ili Spider-Woman.

No sve to što je Daniel Espinosa rekao nije učinilo stvari mnogo jasnijima za fanove. Jedino što možemo sa sigurnošću reći je kako bi u Morbiusu trebao postojati Spider-Man. Odnosno, on bi trebao postojati u Sonyjevim filmovima. Ali ono najbitnije još uvijek ne znamo, a to je o kojem bi Spider-Manu trebala biti riječ.

Po svemu sudeći, to neće biti verzija koju Tom Holland glumi. No to ostavlja mogućnost da je jedna fan teorija vezana za film Morbius doista bude točna, a to je kako je Sonyjev Spider-Man zapravo Andrew Garfield.

Naše ostale filmske vijesti pročitaj ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights