Star Wars

Dobili smo prve promotivne materijale za novi Star Wars film.

Fanovi Star Warsa očekivali su kako će prve vijesti o novome filmu čuti za otprilike dva tjedna na Star Wars Celebration konvenciji koja se održava od 11. do 15. travnja. Međutim danas je na Redditu “procurio” navodni poster za deveti Star Wars film.

Star Wars: Episode IX poster

Izgleda da ovo ipak neće biti službeni poster, već je ovo jedna od slika koje će biti korištene za promociju filma. U prvome planu vidimo Rey i Kyla Rena koji su glavni likovi ove nove trilogije. Pored njih su Chewbacca, Poe, Finn i C3PO koji pomalo iznenađujuće ima oružje. Osim običnih Stormtroopera vidimo i one crvene ali i Knights of Ren koje je J.J. Abrams predstavio u The Force Awakens ali nisu bili prikazani u The Last Jedi.

Star Wars charachters

Vidimo i tri posve nova lika – ratnicu Jannah, Zorii koju glumi Keri Russell i neki novi CGI stvor žute boje koji će vjerojatno biti korišten kao humoristični element u filmu.

Ostale filmske vijesti pročitajte ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights