Službeno je, kompletna glumačka ekipa Friends, odnosno Prijatelja vraća se u specijalnoj “reunion” epizodi na HBO Max.

Glasine o posebnom okupljanju isplivale su još u studenome, ali sada je potvrđeno da se Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer vraćaju za posebnu epizodu. Očekuje se da će sudjelovati i kreatori TV serije, David Crane i Marta Kauffman.

Ova posebna epizoda, prva snimljena nakon 2004. godine, bit će prikazana na streaming platformi HBO Max negdje u svibnju ove godine.

Prisjetimo se, serija Friends tijekom deset godina prikazivanja postala je jedna od najpopularnijih i najgledanijih TV-serija svih vremena. Definitivno je obilježila devedesete godine prošlog stoljeća, a uistinu je fascinantna činjenica da je i danas zadržala istu količinu popularnosti kao i u doba kad je nastajala. Naime, danas u Americi Prijatelje još uvijek svakodnevno gleda 16 milijuna ljudi čemu nisu pribrojeni online streamovi!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights