The Mandalorian title card

Prije nekoliko dana na Star Wars Celebration eventu saznali smo nove detalje o nadolazećoj seriji The Mandalorian.

Radi se o prvoj igranoj Star Wars seriji u kojoj pratimo lovca na glave Mandaloriana kojega glumi Pedro Pascal, poznat iz serija Narcos i Game of Thrones. Lik Mandaloriana dosta podsjeća na omiljenog filmskog lovca na glave – Boba Fetta, a on i Mandalorian navodno dolaze iz istog plemena. Radnja je smještena pet godina nakon događaja iz filma Return of the Jedi iz 1986.

Pedro Pascal u seriji The Mandalorian

Osim Pascala u seriji će glumiti i Carl Weathers, Nick Nolte, Werner Herzog, Giancarlo Esposito i Gina Carano, a tvorac i producent serije je Jon Favreau, najpoznatiji kao redatelj prva dva Iron Man filma.

Serija će se sastojati od osam epizoda, a prva epizoda biti će dostupna na platformi Disney+ već s prvim danom lansiranja, odnosno 12. studenog.

Disney i Lucasfilm zasad nisu objavili trailer i nekoliko scena koje su fanovima bile prikazane ekskluzivno na Star Wars Celebrationu ali nekoliko snimaka s eventa kruži internetom.

https://www.youtube.com/watch?v=l0dhPm3vbyE

Ostale filmske vijesti pročitaj ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights