Thor 5 redatelj

Peti nastavak Thora mora pronaći novog redatelja koji će filmu dati ozbiljniji ton

Thor je poseban superjunak u Marvelovom filmskom, svijetu. Naime, on je jedini od originalnih Osvetnika dobio četiri samostalna filma. Nažalost, Ljubav i grom nije bio ono čemu su se mnogi nadali te je (zasluženo) pokupio loše kritike.

I što to sada znači za Thor 5? Ono što trenutno znamo je kako se Taika Waititi neće vratiti za kormilo Thora 5. Zanimljivo je kako Thor 5 zapravo još nije ni potvrđen od strane Marvela. Odnosno, nisu službeno najavili da doista planiraju snimiti i peti nastavak sage o gromovniku s Asgarda. Usprkos tome, Waititi je jasno rekao da on neće imati veze s tim filmom, ako on bude doista sniman.

Tako je u jednom od intervjua izjavio kako ni sam ne zna hoće li Marvel snimati Thor 5, no siguran je kako on neće biti taj koji će ga režirati. Kako kaže, fokus mu je trenutno na drugim filmovima koje razvija. Dodao je i kako se umorio od snimanja tih velikih studijskih filmova. Sada se vratio manjim filmova i upravo će njegov idući film biti tog tipa.

Neki novi projekti…

Waititi se ipak potrudio naglasiti kako se nada da će se i filmovi poput Thora nastaviti snimati te kako su mu takvi filmovi kao djetetu pružali mogućnost za bijeg od stvarnosti. Ipak, njegov sljedeći projekt je prilično drugačiji od toga. Naime, njegov novi film zove se Next Goal Wins i prati priču nogometne ekipe Američke Samoe. Točnije dolazak, novog trenera Thomasa Rongena kojeg glumi Michael Fassbender.

Govoreći o samom Thoru 5, valja naglasiti kako je Chris Hemsworth, koji glumi nordijskog boga, rekao kako je otvoren za peti nastavak. No, prema njegovim riječima, novi film morao bi imati drastično drugačiji ton od filma Thor: Ljubav i grom. Na Marvelu je tako sada da pronađe redatelja koji bi mogao napraviti ozbiljniju i dramatičniju priču od one koju smo posljednju vidjeli. Zanimljiv izbor svakako bi bio oskarovac Kenneth Branagh koji je snimio prvi Thor film.

Naravno, moguće je i kako će Marvel u potpunosti odustati od Thora 5 te završiti njegovu priču kroz neke druge projekte. Npr. kroz nadolazeće projekte Osvetnika, tj. filmove Avengers: The Kang Dynasty i Avengers: Secret Wars. Dok se Marvel službeno ne oglasi po ovom pitanju, na nama je tek da nagađamo.

Sviđa ti se ova vijest? Pronađi ih još na ovoj poveznici!

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights