Tiger King se u nešto drugačijem obliku vraća na male ekrane, a glavnu ulogu imat će Nicolas Cage!

Netflixova “true crime” dokumentarna serija Tiger King postala je globalni fenomen i za vrijeme korone srušila sve rekorde gledanosti. Stoga ne čudi da je još netko vidio potencijal u popularnom Joe Exoticu i njegovom uvrnutom zoološkom vrtu s divljim životinjama.

Imagine Television Studios i CBS Television Studios zajedno će raditi na igranoj seriji od osam epizoda koja će pratiti uspon i pad “Tiger Kinga” Josepha Schreibvogela poznatijeg pod imenom Joe Exotic. Glavnu ulogu ekscentričnoga Joe Exotica glumit će jednako ekscentričan Nicolas Cage. Cageu koji je 1996. osvojio Oscara za najbolju glavnu ulogu za film Leaving Las Vegas, ovo će biti prvo pojavljivanje u nekoj TV seriji.

Scenarist i producent serije bit će Dan Lagana, a još nije poznato kada će biti prikazana i na kojoj TV postaji, odnosno streaming servisu.

Ovo nije jedina serija koja se radi na osnovu likova koje smo vidjeli u Netflixovom dokumentarcu. Kate McKinnon će glumiti Exoticovu konkurenticu Carole Baskin u odvojenoj seriji koja je s produkcijom počela još prošle godine, dok Rob Lowe i Ryan Murphy također timski rade na još jednom projektu o Joe Exotic-u.

Radi se i na još jednom novom dokumentarcu koji će pokušati razjasniti optužbe od strane Carole Baskin.

Ostale filmske vijesti pogledajte ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights