Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca. I dalje smo na početku godine što znači da studiji još uvijek izbacuju filmove koji i nisu baš najkvalitetniji no za vas smo izabrali šest filmova iz veljače kojima bi trebali dati šansu.

6. Drive-Away Dolls

Komedija koju je Ethan Coen začuđujuće režirao bez brata Joela. Dvije prijateljice kreću na neočekivano putovanje, ali stvari brzo krenu po zlu kad im se putevi ukrste sa skupinom nesposobnih kriminalaca.

5. Lisa Frankenstein

Horor komedija o tinejdžerici i njezinoj simpatiji, koja je igrom slučaja leš. Nakon što ga niz užasnih okolnosti vrati u život, kreće njihova ljubavna avantura na kojoj pronalaze ljubav, sreću i nekoliko dijelova tijela. Lisa Frankenstein je redateljski prvijenac Zelde Williams, kćeri Robina Williamsa.

4. Land of Bad

Jedinica specijalnih snaga američke vojske upada u zasjedu i njihova jedina preostala nada leži u udaljenom operateru drona koji im pomaže u brutalnoj 48-satnoj borbi za preživljavanje.

3. Bob Marley: One Love

Biografski film o Bobu Marleyu. Kingsley Ben-Adir glumi jamajčanskog pjevača koji je postao globalni ambasador reggae glazbe, razbjesnio moćnike svojim pobunjeničkim pjesmama, preživio pokušaj atentata i pomogao ujediniti političke frakcije svoje zemlje.

2. Orion and the Dark

Dječak s aktivnom maštom suočava se sa svojim strahovima na nezaboravnom putovanju kroz noć sa svojim novim prijateljem: divovskim, nasmijanim stvorenjem po imenu Dark. Ova animirana avantura dostupna je na Netflixu.

1. Suncoast

Dok se zajedno sa svojom odvažnom majkom brine za svog brata, tinejdžerka sklapa prijateljstvo s ekscentričnim aktivistom koji prosvjeduje protiv jednog od najznačajnijih medicinskih slučajeva svih vremena.

Za još top lista, klikni ovdje!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights