Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

5. Magic Mike’s Last Dance

Mike se primoran vratiti na pozornicu nakon što ga je poslovni dogovor koji je propao ostavio bez novaca. Mike odlazi u London s bogatom pripadnicom visokog društva koja ga namami ponudom koju ne može odbiti. Iza kamere je nakon prvog filma ponovno oskarovac Steven Soderbergh.

4. Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hankom Pymom i Janet Van Dyne, istražuju Quantum Realm, gdje komuniciraju s čudnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili da je moguće.

3. Knock at the Cabin

Tijekom odmora u udaljenoj kolibi, mladu djevojku i njezine roditelje za taoce uzmu četiri naoružana stranca koji zahtijevaju od obitelji da napravi nezamisliv izbor kako bi spriječili apokalipsu. S ograničenim pristupom vanjskom svijetu, obitelj mora odlučiti u što vjeruje prije nego što sve bude izgubljeno. Režiju i scenarij ovoga trilera potpisuje M. Night Shyamalan.

2. Cocaine Bear

Čudnoj skupina policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera, putevi se križaju u šumi u Georgiji gdje crni medvjed od 250 kilograma kreće u ubojiti pohod nakon što slučajno konzumira ogromne količine kokaina.

1. Sharper

Madeleine, prevarantica čija su meta ultrabogati, obračunava se s malom, bogatom obitelji s Manhattana koja zbog nje biva postupno razdirana tajnama i lažima.

Ostale top liste i najbolje filmove pogledaj ovdje!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights