Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

6. Studio 666

Legendarni rock band Foo Fighters seli se u vilu prožetu jezivom poviješću rock and rolla kako bi snimili svoj dugo očekivani 10. album. Ova horor komedija definitivno nije za svakoga ali je must-watch za fanove Foo Fightersa. Film se ne prikazuje u domaćim kinima ali se nadamo da će uskoro doći na jedan od streaming servisa.

5. Death on the Nile

Kenneth Branagh se nakon Murder on the Orient Express ponovno vraća u redateljsku stolicu i ulogu Hercula Poirota koji ovoga puta mora istražiti ubojstvo mlade nasljednice dok je na odmoru na Nilu.

4. Dog

Bivšem vojnom rendžeru Briggsu je dodijeljeno da se brine o vojno obučenom psu pokojnoga vojnika. Njegova je misija prevesti psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali vojničkom sprovodu. Osim glavne uloge, Channing Tatum je i koredatelj ovoga filma koji u domaćim kinima gledamo od 17. ožujka.

3. Uncharted

Iskusni lovac na blago Victor “Sully” Sullivan regrutira lukavog Nathana Drakea da povrati “najveće blago koje nikada nije pronađeno” koje je prikupio Ferdinand Magellan, a prije 500 godina izgubila obitelj Moncada.

2. Kimi

Tijekom pandemije COVID-19 u Seattleu, agorafobična tehnička radnica koja radi od kuće otkriva dokaze o nasilnom zločinu dok pregledava tok podataka, ali nailazi na otpor i birokraciju kada to pokuša prijaviti svojoj tvrtki. Kako bi riješila zločin i pomogla nevinoj osobi, shvaća da se mora suočiti sa svojim najvećim strahom tako što će izaći iz svog stana na gradske ulice prepune ljudi. Novi film oskarovca Stevena Soderbergha dostupan je na HBO Max streaming platformi koja uskoro stiže u Hrvatsku.

1. Jackass Forever

Jedanaest godina nakon posljednjeg filma, Johnny Knoxville, Steve-O i ostatak Jackass ekipe okuplja se posljednji put i donosi nam jednu rundu urnebesnih, apsurdnih i često opasnih prikaza komedije uz malu pomoć neke uzbudljive nove glumačke ekipe.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights