Pregled kritički najbolje ocijenjenih filmova prošloga mjeseca.

3. Sonic the Hedgehog

Akcijska komedija temeljena na popularnoj igrici Sonic the Hedgehog o sarkastičnom plavom ježu koji ima supermoć ekstremne brzine. U filmu, Sonic se sprijatelji s lokalnim policajcem Tomom (James Marsden) koji mu pomaže pobjeći od zlog Doctora Robotnika (Jim Carrey) koji pokušava uloviti Sonica kako bi od njega ukrao supermoći i zavladao svijetom.

2. Birds of Prey

Svojevrsni nastavak Suicide Squada u kojemu se Harley Quinn (Margot Robbie) nakon prekida s Jokerom udružuje s DC-jevim negativkama Black Canary, Huntress i Renee Montoyom kako bi spasile mladu Cassandru Cain od kriminalca Black Maska (Ewan McGregor).

1. The Invisible Man

Sci-fi triler koji je adaptacija romana H. G. Wellesa i istoimenog filma iz 1933. Nakon što Cecilijin (Elizabeth Moss) nasilni bivši partner počini samoubojstvo te joj ostavi popriličan iznos nasljedstva, ona posumnja u istinitost priče o samoubojstvu. Ubrzo joj se počnu događati opasne i neobjašnjive stvari te Cecilia postane sigurna da ju bivši partner opsjeda iako ga ne vidi. Ceciliju polagano počinje napuštati razum dok se trudi svima dokazati da ju progoni netko koga nitko ne može vidjeti.

Ostale filmske vijesti pogledajte ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights